Beoordelingen van De Kleine Griek Assen

Recente recensies

5.0
Hilde
4 december 2022

Heerlijke spareribs en snel bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kara
4 december 2022

Ben zelf niet zon fan van de patat maar de gyros saganaki (super lekkere saus) en rijst vond ik weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rita
2 december 2022

Mijn complimenten! Vlees smaakte voortreffelijk! Hartelijk dank!

patrick hartholt
30 november 2022

Spareribs verschillen heel erg per keer dat we bestellen nu waren ze taai en vorige keer waren ze lekker mals. Patatjes waren ook slap omdat bezorging iets langer duurde omdat bezorger niet kon vinden en dat kan gebeuren

M
27 november 2022

Kleine porties

Willems
27 november 2022
Groen
25 november 2022

Heerlijk kruidige patat, mals vlees, goeie service (een spareribmenu aangepast naar kinderformaat voor onze dochter die graag spareribs lust) en een heel attent briefje met felicitaties voor onze trouwdag. Met als klap op de vuurpijl: een verrassing in de vorm van een portie tongstrelende baklava! Wederom zeer tevreden!

Al jaren klant
25 november 2022

Enige verbeterpunt zou kunnen zijn dat je bij het bestellen ook de bijgevoegde bakjes rijst (heb ik niks mee) en sla (lekker met blokje feta en olijf) zou kunnen aanvinken (of niet) en zou kunnen kiezen tussen patat of brood (soms meer mijn ding), want het eten is top.

Roelof
24 november 2022

Lekker gegeten. Prima prijs kwaliteit verhouding!

Anoniem
24 november 2022

Zeker een aanrader

Robert
23 november 2022

Vriendelijke bezorger en het eten was weer top. De vorige keer was de portie niet juist, maar nu was er niks op aan te merken. Uitstekend eten.

Jansen
23 november 2022

Prima verzorgd!

L.G. Havinga
23 november 2022
Anna
23 november 2022
Hendrik Koerts
21 november 2022

Helaas was bij de bestelling geen groente, saus en gevraagde Feta geleverd. Dit voor een bestelling van + € 40,= erg jammer. Ik had er al over gebeld maar twijfel of dit bij een volgende bestelling meegenomen wordt.

Reactie van De Kleine Griek

Nogmaals excuses dat wij de 2 bakjes salade en sausjes waren vergeten mee te leveren. Mag natuurlijk niet gebeuren maar ook wij vergeten wel eens wat . Wij hebben u naam genoteerd zoals wij telefonisch besproken hadden dus dat moet helemaal goed komen😊

Danielle
21 november 2022

Bestellen altijd hetzelfde hier, altijd super lekker. Maar nu zat er opeens wat anders in, viel erg tegen. Bestellen niet weer..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Kleine Griek

Wij hebben u een mail gestuurd om uit te zoeken wat er mis is gegaan! Wij wachten u reactie af. Met vriendelijke groet

Suranga Knop
16 november 2022

Spareribs super lekker weer!

A. Oosterloo
16 november 2022

Spare ribs waren zoals gewoonlijk voortreffelijk, helaas geen salades bij de 2 menu's gekregen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Richard Bouchard
14 november 2022

2 uur moeten wachten op het eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
13 november 2022

Heerlijk! Ze hadden het druk met bezorging maar kreeg de tip dar afhaal sneller zou zijn dus dat hebben we gedaan. Petje af! Was super lekker

xxxxx
12 november 2022

Heerlijk gegeten. Giros, vlees en frietjes heerlijk warm en knapperig. Royale porties en extra sausjes en salade

luith.33brant@outlook.com
12 november 2022

Prima in orde de Garnalen en de Spareribs waren uitmuntend

Waskebeurt
10 november 2022
HenkEssed
7 november 2022

Heerlijk spareribs schotel, altijd goede kwaliteit. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
7 november 2022

Het was minder lekker dan anders de spareribs waren taai

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geke
5 november 2022

Het eten was heel lekker alleen ik vind de prijs aan de hoge kant en de tzatziki die erbij was gevraagd zat er helaas niet bij, dat was teleurstellend.

M
4 november 2022
Martijn
4 november 2022

Eten was snel bezorgd en goed warm. Smaakte goed. Mag wel iets meer vlees op de kapsalon

Rita
2 november 2022

De kwaliteit van de geleverde vlees is verre van de kwaliteit, die ik doorgaans gewend ben van De Kleine Griek. Het vlees was droog en donker, op het aangebrande af en was hard. Stevig kauwen is hierbij gewenst! De bezorging was 15 min. te laat en dat ben ik niet gewend van De Kleine Griek. Heel jammer!

Marcel
2 november 2022

Heerlijk gegeten en ondanks de wegafsluiting toch keurig bezorgd!

Laur
1 november 2022

Vanavond twee Griekse kapsalon besteld, waarvan 1 helaas veel minder gevuld was. Vergeleken met eerdere bestellingen zijn we dat niet gewend. Verder was het eten (net als anders) prima !

I. Plinsinga
31 oktober 2022

Genoeg patatjes. Mals vlees en goed warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hofstee
31 oktober 2022
Gerrie Werink
29 oktober 2022

Gyros is niet van de zelfde smaak, of ander vlees of andere kruiden. Niet wat we gewend zijn. Verder zeker weer tevreden.

J. de Weijer
29 oktober 2022

We hebben weer heerlijk zitten smikkelen. 👍

JB
28 oktober 2022

Gisteren om 19.15 Gyros besteld. Volgens het webformulier zou het om 19.40 afgehaald kunnen worden. Bewust zorg ik dat ik er een paar minuten te vroeg ben. Dan 5 min naar huis rijden. Toen ik thuis kwam bleek het vlees lauw en de patat nog net warm genoeg. Heel jammer. Een behoorlijke domper, zeker als je nu inmiddels al bijna 16 euro neertelt voor dit gerecht. Normaal gesproken zijn we erg tevreden over jullie, maar er mag wel behoorlijk worden gelet op de timing/kwaliteit van de maaltijden die de keuken verlaten. En als ik de beoordelingen op de site terug lees, is dit een terugkerend probleem. Met name bij bezorgen/afhalen lastig, want die klanten kunnen niet even terug naar de keuken. Die raak je gewoon kwijt. Toch 4 sterren, gebaseerd op mijn ervaringen voor deze slechte.

Batje
27 oktober 2022

het eten was goed maar de porties zijn aanzienlijk kleiner geworden..

Sam
26 oktober 2022

De spareribs waren erg lekker. De Kalemaria daarin tegen was sompig en niet krokant en lauw. Net als of ze in de magnetron hebben gezeten. Erg jammer.

Simona
24 oktober 2022

Altijd goed! Heerlijk eten , bezorging keurig en vriendelijke mensen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Vincent Soplantila
23 oktober 2022
Astrid
23 oktober 2022

Weer geweldig! Ons vaste adres voor afhaal altijd goed eten restaurant zelf is ook gezellig wel druk

Rick
21 oktober 2022
Willem
20 oktober 2022

Was iets aan de zoute kant. En bestelling te vroeg bezorgd

Zilla
18 oktober 2022

Altijd goed, mals vlees, knapperige friet, lekkere tzatziki en een bakje frisse verse sla

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Justin
16 oktober 2022

Onze 1e bestelling maar zeker niet de laatste! Kwaliteit was super. Mijn vriendin had alleen graag een pita broodje bij haar vegetarisch schotel gezien maar dat is ook de enigste opmerking!

Thomas
16 oktober 2022

Heerlijke gyros met tzatziki gegeten! Bezorging was erg snel, werd aangegeven dat het ongeveer een uurtje zou duren maar het eten was er al na ruim een half uur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

N.
16 oktober 2022

Heb heerlijk gegeten!

Gea
15 oktober 2022

Heerlijk gegeten maar de friet was koud.

Richard
15 oktober 2022

Het eten was weer heerlijk, zelfs de patatjes waren nog warm ! Bezorging was binnen 45 min.

_/\_(ツ)_/\_
12 oktober 2022

Bestelling was netjes op tijd afgeleverd. Eten an sich was goed, wel iets milder qua smaak/lichter gekruid vandaag. gyros was te droog en deels te hard gebakken, helaas.

Sascha
12 oktober 2022
Paul
9 oktober 2022

Heerlijke Ribs

Thea Hamar
9 oktober 2022

Bezorging was op tijd. Het eten nog voldoende warm en heerlijk. Bakje rijst was helaas niet gaar.

MC
7 oktober 2022

Duurde mij ietsjes te lang dat ik moest wachten, kwaliteit was top, dat is het belangrijkste

Blomsma
7 oktober 2022

Heerlijk gegeten! Enige minpuntje is de temperatuur van sommige gerechten. Had iets warmer gemogen. Maar we gaan zeker nog eens bestellen.

Robert
6 oktober 2022
Eten was lekker.
5 oktober 2022

Jammer dat de spareribs niet zo smaakte als je het apart zou bestellen. Apart gerecht zit meer smaak aan dan als je het samen met andere vlees besteld.. Dan smaakt het naar varken..neutrale smaak.. Dat vind ik wel jammer. Verder was het wel ok.

Sjak
3 oktober 2022

Zoals altijd heerlijk eten. Snel en vriendelijk afgeleverd

Rita
2 oktober 2022

Het was weer als vanouds goed en lekker. Complimenten!

Sofia
2 oktober 2022

Op tijd bezorgd. Goed ingepakt en warm. Heerlijk gegeten!

Brigitta Hessels
1 oktober 2022

Mooi op tijd geleverd. Het eten was prima

Havinga
1 oktober 2022
Monique Smit
30 september 2022

Product was netjes, vers alleen vinden wij het te zout. Ik miste de pita bij de gyrosschotel misschien dat dit niet meer standaard is

A. Boer
26 september 2022

Niets op aan te merken. Afgesproken tijd van afhalen was correct. We hebben heerlijk gegeten en het was zoveel dat we nog wat overhielden.. Geweldig, onze complimenten.

marten martens
26 september 2022
Willem
25 september 2022

Houden geen rekening met de dieet wensen die gemeld worden bij de bestelling. Word hersenloos standaard gemaakt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marc Berkhout
24 september 2022

Half uur eerder klaar als verwacht, was weer geweldig!

Fam. Brouwer
21 september 2022

Ouderwets heerlijk

Jannie Lammers
17 september 2022

De spare-ribs waren weer heerlijk. Bezorging zoals altijd keurig op tijd en erg vriendelijk.

Sieger Oost
14 september 2022

Was heerlijk en meer dan genoeg. Absoluut 5 sterren!

Susan
10 september 2022

Altijd weer heerlijke spareribs, fijne en snelle service.

Sharon
10 september 2022

Heerlijk!

Regtop
9 september 2022

Supersnelle bezorging … was er bijna een uur eerder dan voorspeld ( besteld in spitsuur)

Rick
9 september 2022
Miranda Wieldraaijer
4 september 2022

Super lekker, knapperig, malse en smaakvolle gyros, nog flink warm bij bezorging, bestel nooit ergens anders, t was echt weer overheerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J. de Weijer.
28 augustus 2022

Het was weer heerlijk.💝

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Havinga
28 augustus 2022

17 50 bestelling 19 15 bezorging Dat is niet zsm?!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

bas
28 augustus 2022

Bijna 2 uur gewacht , gyros was bleek zonder enige grill smaak .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hagedoorn
27 augustus 2022

1 bakje sla was prima de andere was verlept voor de rest was het prima in orde

Es
25 augustus 2022

2 x kapsalon besteld en die smaakten prima. Wel een beetje jammer dat de bezorging een half uur langer duurde dan men had aangegeven, maar gelukkig was het eten niet koud.

M
25 augustus 2022
Paul
22 augustus 2022

Top!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

E
20 augustus 2022
A
19 augustus 2022

Kwam redelijk snel (half uur) rond etenstijd, aardige bezorger en eten was uitstekend!

S.Bos
18 augustus 2022

Bezorger heel vriendelijk.Eten was goed warm en lekker net als de andere keren. 1 belangrijk punt wat ik duidelijk had aangegeven bij opmerkingen is niet aan gedacht: de allergie voor inktvis, helaas zat deze wel er wel bij. Daardoor het eten wat er tegenaan lag ook niet mogen en kunnen eten.

barracuda
18 augustus 2022

Het was super

Daniel
17 augustus 2022

Heerlijk gegeten! Zoals vaker bij De Kleine Griek was alles weer prima in orde. Hoeveelheid is prima, vlees lekker en niet te vet en bovenal erg warm! De bezorging was prima en de bezorger erg vriendelijk. Tot een volgende keer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Denise
15 augustus 2022

Voor de eerste keer besteld, heerlijk gegeten, alles was lekker vers, de spareribs waren echt om te smullen! Echt een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D. Vrijs
14 augustus 2022

Weet niet hoe vers de salade was maar was warm en smaakte bitter. Verder heel smakelijk, heb er van genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rob
14 augustus 2022

bij de bestelling geen friet ontvangen, verder was het lekker eten, maar jammer van het gemis van de frietjes

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jootje74
13 augustus 2022

Heerlijk!

barracuda
11 augustus 2022

Super goed gedaan

Westerhof
9 augustus 2022

Na bijna 2 uur pas het eten en er ontbrak ook nog het 1 en ander. Voor mij nooit meer.

Ans Arts
7 augustus 2022

Zoals altijd was het weer heel erg lekker,echt iets om vaker te doen.En dat gaat ook zeker weer gebeuren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

B
7 augustus 2022

na een hele tijd geen bestellingen bij jullie gedaan, nu opnieuw besteld. gerechten waren lekker( gyros, spareribs) ik vond alleen de patat niet lekker. slappe dunne patat. jammer!!voorheen hadden jullie dikkere friet, soort vlaamse friet dat past meer bij deze gerechten en is ook veel lekkerder.

Herald
5 augustus 2022

Overheerlijke, malse en goed gemarineerde spareribs.....

Angelique
4 augustus 2022

Altijd superlekker eten, goed op temperatuur en vriendelijke bezorging. Aanrader!

Janny Martens
1 augustus 2022

Het was heerlijk, de bezorging was prima dankjewel, alleen fooi vergeten. Sorry

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Praamstra
31 juli 2022

Besteld 5 x Petriono (gyros, bifteki, souflki). Zoals gevraagd zijn de 5 porties vleesgerechten per soort op 1 schotel gelegd (bespaart verpakkingsmateriaal). De hoeveelheid gyros was ver onder de maat, nauwelijks onder 5 personen te verdelen, de bifteki was droog. Helaas een tegenvaller. Niet de kwaliteit en hoeveelheid die wij normaal van "de kleine griek" gewend zijn.

Femke
30 juli 2022

Zoals altijd een snelle vriendelijke bezorger. Eten was erg lekker.

S.L.
26 juli 2022

Er stond 1u wachttijd. Na langer dan een uur gebeld met de vraag waar de bestelling blijft, deze bleek onderweg te zijn. Na bijna anderhalf uur later opnieuw gebeld, bezorger zegt het afgeleverd te hebben, na een paar x heen en weer vragen bleek dat de kok de hele bestelling niet had gemaakt en de bezorger dus nooit langs is geweest. De bestelling geannuleerd omdat het te lang duurde en vervolgens nog moeten overleggen hoe we het geld terug krijgen. Gebrek aan communicatie intern!

Ingrid D
26 juli 2022

Lekker gegeten!

Linda
25 juli 2022

De pita gyros was weer superlekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel Stinissen
23 juli 2022

Het werd netjes op tijd en lekker warm bezorgt door vriendelijke bezorgster. Heerlijk lekker gegeten met lekkere sausjes

Roelie Holtman-Kremer
23 juli 2022

Perfecte sparibs

Arno
23 juli 2022

Heerlijk , goed gekruid , grote porties vriendelijke mensen

Geert
22 juli 2022

Het was weer heerlijk alleen jammer dat voor de tweede keer er weer geen pita broodje bij zat, wel voor betaald. Anders had ik een ster extra gegeven. De broodjes waren niet echt heet.

sommeling
20 juli 2022

mooi optijd gebracht,smaakte heel erg goed,was de tweede keer dat we het lieten bezorgen.prima

Marcel Hoving
19 juli 2022
G
19 juli 2022

Gewoon zalig! Ik waan me zo weer op Kreta

Sandra
15 juli 2022

Gyros was weer lekker, Met een super snelle levering.

Daphne
14 juli 2022

Dol op de patatjes 😍

Erik
10 juli 2022

Ging niet helemaal goed maar is keurig opgelost! Eten smaakt prima!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bertram
10 juli 2022

Normaal gaat het altijd goed echter gisteren was de bezorger erg laat en het grootste deel van de maaltijd was koud of bijna koud! Erg jammer...

Gea Geertsma
10 juli 2022

Altijd heerlijk!!

John
10 juli 2022

Brood was te droog, t leek niet op een Griekse pitah. Normaal zit in t broodje ook enkele patatjes zoals de afbeelding op hun site. Helaas ontbrak dat ook. Jammer. Ik hoop dat het een incident was, maar ik zal t gauw weer bestellen.

Paula
4 juli 2022
Jordi
3 juli 2022
Henk
3 juli 2022

Wij hebben het brood gemist bij de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marlies Poortinga
3 juli 2022

Friet is veel te zout en de kipgyros smaakt naar ketjap. Viel me echt tegen. Ik heb via de chat contact gezocht en nu kwam deze mail vandaar dat ik toch antwoord.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
2 juli 2022

Heerlijk eten, lekker Grieks gekruid en goed verzorgd!

Johanna
26 juni 2022

Bestelling geplaatst voor mijn moeder 89 jaar en haar maatje 87 jaar die vandaag jarig is. Bij opmerkingen had ik dit ook vermeld. Ze waren helemaal verrast dat de bezorger hem feliciteerde met een kaart en een toetje met confetti. Hoe attent is dat. Bedankt Team van De kleine Griek voor het lieve gebaar. Het eten was ook weer heerlijk vertelden ze.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
24 juni 2022
Brenda Derks
23 juni 2022
Nico
19 juni 2022

Niks op aan te merken… het eten was heel erg lekker en werd ook zoals afgesproken op tijd afgeleverd zoals de voorgaande keren…. Super 👌👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laurens
19 juni 2022
Astrid
18 juni 2022

Het was weer heerlijk!

Natasha
17 juni 2022

Het was heerlijk

Jansen
17 juni 2022

Levering uur te vroeg, gelukkig geen probleem. Smaakte weer uitstekend.

Ron Kuiper
17 juni 2022

patat was koud en spareribs lauw, jammer omdat ik dit al eens eerder aangegeven heb . ik bestel nu niet meer bij de griek jammer ze waren een jaar terug veel beter

Jacco Richters
12 juni 2022

Super snel en altijd goed. Dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
9 juni 2022

Altijd heerlijk eten!

Wim Bartelds
9 juni 2022

Heerlijk gegeten en ook de verrassing waar jullie nog speciaal voor terugkwamen als toetje was helemaal geweldig !

René
8 juni 2022

Het eten is zeer snel bezorgd, maar was niet erg warm bij aankomst. Er was maar 1 soort sausje bij maar wel 4 keer dezelfde. Dat is jammer. Het vlees was wel lekker qua smaak, maar niet erg warm dus.

Michel
6 juni 2022

Zeer goede kwaliteit en op afgesproken tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Astrid
6 juni 2022
Ans Arts
6 juni 2022

De bestelling zou bij een vriendin bezorgd worden,maar ik had het verkeerde huisnummer opgeschreven.Dat bleek toen ik belde dat er nog niet bezorgd was.Het was geweldig dat jullie de bestelling zonder verder kosten opnieuw kwamen bezorgen.Wat een super service! Heel hartelijk bedankt en zeker tot een volgende keer!

Anoniem
5 juni 2022

De porties zijn wel eens groter geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berend
4 juni 2022

Het was heerlijk

Veentjer
4 juni 2022

Vlotte bezorging. Lekkere maaltijd. Voor herhaling vatbaar.

nee
4 juni 2022

Bezorger vriendelijk. Eten had ons goed gesmaakt, maar de souvlaki had een paar minuten langer op de grill gemogen aangezien er een paar stukjes nog ietwat roze waren in de kern. normaliter is het namelijk well-done. misschien een idee om het vlees iets kleiner te snijden i.v.m. volledige (door-) garing?

Anoniem
4 juni 2022

Heerlijk Grieks eten lekkere gyros en pita broodjes. Echt aanrader

Rick
3 juni 2022
Franz-Peter Menge
2 juni 2022

Het eten was een beetje verbrand. De smaak was prima

Maik
1 juni 2022

Geweldig, goede kwaliteit goede service. Van het weekend gaan we in het restaurant eten !

Helena
31 mei 2022

Was weer heerlijke alleen de saus zou in andere bakjes kunnen want in de huidige bakjes ligt de saus er steeds uit.

Zilla
31 mei 2022

Het was weer erg lekker xx

W. Betting
30 mei 2022

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniël
30 mei 2022

Heerlijk gegeten. Alles was nog heerlijk warm. Het duurde wat langer dan de aangegeven tijd, maar dat was verder geen probleem. Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henry
29 mei 2022

Dat de sausbakjes dicht zijn bij aflevering. Alles zat onder de saus

Selma
28 mei 2022

Er zou extra pita bij zitten, en het vlees was taai. Verder smaakte het prima

K
27 mei 2022

Altijd wel prima

G
27 mei 2022

Aanrader

Brouwer
27 mei 2022
Mir
26 mei 2022

Top was het . 10 minuten eerder dan aangegeven, ik heb wederom genoten.

Josh
26 mei 2022

1,5 uur moeten wachten op eten

C Molema
21 mei 2022

Snel bezorgd en heerlijk eten. Was helemaal top!

Annemarie
21 mei 2022

Sorry, ga eerlijk zijn. Zo enthousiast als ik ben geweest, sinds we jullie ontdekten na onze verhuizing naar Assen in 2019, vind ik ook dat ik moet zeggen als ik dat niet(meer) ben. Nadat ik maand of 2 geleden lauw/koud eten kreeg, hebben jullie dat keurig met gratis maaltijd goedgemaakt. Voorlaatste keer ontbrak bij mijn bestelling pitabroodjes. Gisteren bestelde ik opnieuw en plaatste bij opmerkingen bewust dat ik er nu wel graag pitabroodjes bij wilde, maar wat gebeurt er.... Weer geen pitabroodjes. Het lijkt wel of jullie slordiger zijn geworden na de verhuizing. Jammer! Ik blijf wel klant hoor, maar beetje vreemd dat ik straks steeds opmerkingen moet schrijven bij mijn bestelling om het compleet te krijgen en dan nog maar af moet wachten. Dus...wat zorgvuldiger omgaan met bestellingen en klanten. De smaak (Spare Ribs menu)was overigens natuurlijk als vanouds heerlijk!!

Reactie van De Kleine Griek

Goededag Annemarie, Bedankt voor je review! Pita broodjes zitten niet standaard bij een menu. Vandaar dat er ook geen broodjes bij een bestelling zitten ook niet als u dit aangeeft bij de opmerking. Wel heeft u de optie om een pita te bestellen dit kunt u aanklikken tijdens het bestellen of onder het kopje extra vind u de pitas ook staan. Groet team kleine griek

Anoniem
20 mei 2022

Het eten was lekker ruime portie voor 2 personen en het eten kwam op tijd

Jonkers
19 mei 2022

Lekker gegeten, knapperig gyros vlees. Snelle bezorging

Mattin
16 mei 2022

Ik vond de spare ribs lekker maar een beetje weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco Eenink
7 mei 2022

uitstekend verzorgd

Simone
7 mei 2022

We hebben weer genoten!

Brenda
6 mei 2022

Heerlijk, precies de tijd die is aangegeven. Bestel liever niet ergens anders omdat ik weet dat het bij jullie altijd goed is. Kom binnenkort ook weer bij jullie in het restaurant.

B
6 mei 2022

Uurtje wachttijd, maar binnen een half uur het eten al in huis. Net zo lekker als altijd!

Anoniem
6 mei 2022

Geweldig!

Zuidhof
5 mei 2022

Heerlijk gegeten weer! Onze Complimenten 😃

Oost
4 mei 2022

Het was weer heerlijk

Robert
4 mei 2022

Eten was erg goed en smaakte weer heerlijk. De bezorger had geen wisselgeld mee ivm contante betaling, maar verder keurig op tijd.

Elma
4 mei 2022

Heerlijk gegeten. De spare ribs waren weer fantastisch. De bezorging was mooi op tijd en het eten was nog lekker warm. Top!

Rick
4 mei 2022
Martijn
1 mei 2022

Helaas vond ik de spareribs niet lekker. Er zat heel veel vet aan en het beetje vlees wat er aan zat was droog. De patat was ook echt niet lekker. Ik heb wel vaker bij jullie besteld en vind het altijd goed te eten maar ik heb een klein stukje sparerib gehad en de rest is in de prullenbak beland. Mvg, Martijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
1 mei 2022

De spareribs waren slecht van smaak, normaal gesproken is het goed en portie was er klein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen
30 april 2022

Geheel prima verzorgd

Paul
30 april 2022

Heerlijke ribs…

Janet
30 april 2022

Lekker eten en werd snel bezorgd.

Geert
30 april 2022

De bestelling werd snel gebracht dat was geweldig. Het eten was deze keer minder goed, de gyros was niet zo goed er zaten zwarte stukken aangebrand vlees in, zowel in de gyros schotel als de gyrosbroodjes. Bij de schotel miste ik het pita broodje of deze is er vanaf gehaald. De patat mocht iets langer in het vet.

Sylvia
30 april 2022

Spareribs pittig en zoet besteld. Zoet was zoet, pittig was een vleugje pittig..een klein vleugje. Viel een beetje tegen. Gelukkig hadden we zelf pepers om het pittig te maken. Verder top!

Meijerman
30 april 2022

Weer heerlijke giro’s, maar wel jammer dat de portie’s steeds kleiner worden…

Peter Begeman
27 april 2022

Wederom heerlijk! Een echte aanrader!

Daniëlle
26 april 2022

Heerlijk gegeten, Bedankt!

Rick
25 april 2022
Zilla
24 april 2022

Vlotte bezorging, alles nog lekker warm en mals, gewoon goed, dankjewel Aram, we hebben er weer van genoten.

Dave
23 april 2022

Lekker en nog eerder dan de bezorgingstijd!!

Esther
23 april 2022

Verbeterpunt is checken of je 2 adressen hebt en er niet 1 canceled omdat je alleen afgaat op de straatnaam maar het huisnummer vergeet. Wel netjes opgelost met een lekker toetje.

Ans Arts
20 april 2022

We hebben weer heelijk gegeten en ja de spareribs waren zo mals. Het is echt voor herhaling vatbaar. Ook de bezorging was prima en heel goed op tijd.

rira
20 april 2022
Nynke
19 april 2022

Snelle bezorging. Gyros was lekker. Een punt cheesecake was soppig en heel duur voor wat je krijgt dus dat is niet voor herhaling vatbaar.

Esther
19 april 2022

Bezorger erg vriendelijk en eten erg lekker. Bezorging wel 35 minuten te laat!

Ilse
19 april 2022

Perfect!

Mirjam
18 april 2022
Anoniem
16 april 2022

Heerlijk! Mooi op tijd , lekker warm.

Een buurman 😉
15 april 2022

De bekende kwaliteit en keurige bezorging ruim binnen de opgegeven tijd👍

Annemarie Brouwer
12 april 2022

Alles weer heerlijk en prima in orde!!

Booij
12 april 2022

Heerlijk eten, veel extra's en prima van temperatuur. Bezorging was op tijd en de verzorgster heel vriendelijk

Wilma
10 april 2022
Herald
9 april 2022

Heerlijke verse spareribs, goed gemarineerd en mooie porties

AvdP
8 april 2022

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd.

tineke mulder
8 april 2022

Was dit keer erg vettig en weinig, ook zat er geen brood bij, wat erg jammer was Smaak was perfect

Hendrik
7 april 2022

Lekker eten alleen de kapsalons zijn niet groot.

Rick
5 april 2022
elias koops
2 april 2022

Eten was lekker, alleen bakje rijst zat er niet bij. is de 2de x gebeurd. bij de volgende bestelling even opletten.

Peter
30 maart 2022
Franz-Peter Menge
30 maart 2022

Dit keer twee opmerkingen. Helaas was de bezorger te vroeg ongeveer een half uur. Mijn vrouw was er nog niet. Jammer en de salade leek al erg oud. Dus deze keer niet helemaal tevreden.

Kaput-Oosten Grietje
29 maart 2022

Lekkere spareribs ruime portie voor 2 personen. Patat hoeft er van mij niet bij ! Al met al prima ook vlotte bezorging!

Meije
28 maart 2022

De lekkerste gyros! Jammer dat de bakjes (lekkere) rijst steeds kleiner worden..

Paul
28 maart 2022

Snel geleverd en meer dan voldoende vlees. Verse salade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jantje
27 maart 2022

Prima verlopen, in alle opzichten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
27 maart 2022

Eten lekker, alleen jammer dat de bestelling niet goed gelezen is. Er toch dingen bij zaten waarvan ik gemeld had deze niet er bij te doen. Ik had daar geen zin in (salade en rijst) of mag ik niet hebben (brood) dat is dus nu weggegooid das gewoon zonde.

Esther
26 maart 2022
Jonkers
26 maart 2022

Lekker gegeten, gyros was super mals maar spareribs wat minder.

Marjoke
26 maart 2022

Heerlijk wad het.. en toch weer teveel besteld. Dus vanavond nog nagenieten

Agnes Buijs
25 maart 2022

Het eten kwam een half uur later dan op de bon stond en was afgesproken daardoor was het erg afgekoeld. De smaak was goed.

Anoniem
24 maart 2022

Bezorging was snel! Eten zoals altijd heerlijk (en veel!)

Weijenberg
19 maart 2022

Spareribs vallen heerlijk van het bot.

B. Groeneveld-Borrego
19 maart 2022

Tijdje geleden voor het eerst besteld bij de Kleine Griek. Verrassend goed. Snelle levering en prima kwaliteit vlees (giros)

Tim
19 maart 2022

De kapsalon spareribs is heerlijk bij jullie, helemaal compleet met meerdere sausen in aparte bakjes, salade en broodje. Ook de bezorging was erg snel! Top 👍🏻

Daniël
18 maart 2022

Eten was er op tijd. Vriendelijke bezorger. Overheerlijke malse spareribs die goed gemarineerd waren. Frietjes waren heerlijk gekruid en goed krokant. Niets op aan te merken!

Joost
13 maart 2022
Caro
13 maart 2022

Het was niet warm en er zat heel weinig saus op. Vlees was wel goed.

A
10 maart 2022

Super lekker eten, goede porties.

Henri
7 maart 2022

Het eten was lauw, en helemaal niet warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana Zuiderveld
5 maart 2022

Was weer heerlijk

J.G
5 maart 2022

Het eten was weer verrukkelijk!

Erik
4 maart 2022

De beste spareribs van Assen!

J.J. Bremer
3 maart 2022

Eten was weer subliem, had spareribs en zijn heerlijk en ruim voldoende. Was druk waarschijnlijk want bezorging duurde wel erg lang. Maar wachten waard.

Esther
28 februari 2022
Holthinrichs
28 februari 2022

We hadden een kleine bestelling gedaan maar dat eten was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron Kuiper
27 februari 2022

helaas wederom was het eten koud, dit is de 2e keer waardoor ik dus niet meer bij de kleine griek ga bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kaput-Oosten Grietje
27 februari 2022

Heerlijke Spareribexpress.Mobile!

Tanja
26 februari 2022

Het was weer heerlijk,

Stef
26 februari 2022

Super lekker alleen behoorlijk prijzig m.b.t hoeveelheid. Zoals de hoeveelheid rijst, is belachelijk weinig(klein sausbakje vol) , geef dat er dan niet bij als je dat blijkbaar niet kunt missen 🥴

B. Groeneveld-Borrego
26 februari 2022

Op tijd geleverd. Vriendelijke bezorging. Maaltijd was prima op temperatuur en uitgebreid. Was onze 1e keer en geheel was verassend goed en smaakvol. Voor herhaling vatbaar.

El
25 februari 2022

Eten was prima van smaak maar bijna koud, jammer

Michelle
25 februari 2022
Rick
24 februari 2022

Was weer super! snelle bezorging en heerlijk eten. toppers!

Lianne R
24 februari 2022

Nog nooit zo lekker Grieks gegeten in Nederland! Echt een aanrader 😃

Jansen
23 februari 2022

Verpakking kan lekken

Martijn
23 februari 2022

Het was voldoende. De smaak was goed. Ik vind de prijs te hoog voor het gerecht

Miranda
20 februari 2022

Weer heerlijk eten bezorgd gekregen op werk, en op afgesproken tijd bezorgd, heel fijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xxx
20 februari 2022
CF
19 februari 2022

Heerlijk gegeten. Was meer de voldoende. Op tijd bezorgd. Klantvriendelijk.

Smit
19 februari 2022

Aanrader

Marjo
13 februari 2022

Helaas viel het eten deze keer erg tegen, slap en niet lekker.

Femke
12 februari 2022
Rianne
8 februari 2022

Mijn complimenten! Wat een heerlijk mals en smakelijk vlees! Mooi verpakt , zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer goede kwaliteit. Bedankt!

Rita
8 februari 2022
Marije
5 februari 2022

Heel lekker, had ietsje warmer gemogen, maar was niet koud hoor.

G Heuvelman.
5 februari 2022

Overheerlijk zoals altijd!

Laurens
4 februari 2022
Marcel S
4 februari 2022

Het eten was weer lekker en werd op afgesproken tijd bezorgt, tot de volgende keer weer

Truus
3 februari 2022

Het werd heel snel bezorgd maar het was niet echt heet.

Eric
3 februari 2022

Het eten is altijd lekker en ik bestel hier vaak. Gisteren even een tegenvaller. Er zat geen dekseltje op de rijst. Die zat overal maar niet meer in het bakje. Beetje jammer maar verder dikke prima.

Harriette
2 februari 2022

Maaltijd zelf was lauw, was erg jammer want het is normaal erg goed

Rose
30 januari 2022
Anoniem
30 januari 2022

Was weer heerlijk en mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno Bergsma & Karin Vierkant
29 januari 2022

Vaker bij jullie gegeten en dat was zo super lekker. Nu voor de eerste keer besteld via de app......man o man....wat lekker!!! En bezorgd op de aangeven tijd!! Al met al en dikke aanrader!! Tot snel!

Marina
29 januari 2022

Regelmatig bestel ik maaltijden bij Klein Griek. Altijd lekker en snel.

Meijerman
24 januari 2022

Weer heerlijk gegeten. De gyros is top! en favoriet bij ons.. en de bezorging weer mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

pascal
23 januari 2022

Netjes verpakt, goede portires, snel bezorgd en heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke van Raalte
22 januari 2022

Complimenten, prima maaltijd. Smaakte goed. Bedankt!

Rico de Bruin
22 januari 2022

Eten was lekker maar helaas koud/lauw en patat koud Bezorging mooi binnen de tijd. Volgende keer maar binnen zitten als het weer mogelijk is.

Jansen
18 januari 2022

Goed verzorgd.

Jelle
17 januari 2022
Marko
17 januari 2022

Altijd lekker en goed! Precies op tijd👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa Hielkema
16 januari 2022

👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.E. Fokkens-Afman
16 januari 2022

Was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
16 januari 2022

Het was weer bijzonder lekker en veel. Dikke pluim

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
16 januari 2022

Maaltijd was goed verzorgd alleen zat erin 1 van de kapsalon sparerib wat kleine botjes in. De bezorging was ruim voor de aangegeven tijd bezorgt