Beoordelingen van De Kleine Griek Assen

Recente recensies

5.0
Greet
gisteren
Bob Meilof
15 september 2021

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk

Peter Bosman
13 september 2021

Super lekker en ruim voldoende. Door de drukte waarschijnlijk iets langer wachten maar het eten maakt alles goed 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Roosmalen
11 september 2021

Het eten was helaas weer koud, ook zat er bij een gerecht extra ui op, het eten werd een half uur eerder bezorgd dan op de mail stond. Dit is soms fijn maar niet gisteren. De smaken van het eten zijn goed.

Rosanne
11 september 2021

Jullie waren echt gewoon optijd.. daar kunnen veel bezorgers een voorbeeld aannemen. We miste alleen de olijven bij ook onze vega menu voor 2. Maar het was echt super lekker...

Paul
8 september 2021

Lekker eten

Max
8 september 2021

Het was weer heerlijk, voldoende en snel bezorgd

A.Wegkamp
6 september 2021

Heerlijk gegeten! Bezorging was keurig op tijd.

Hulshof
5 september 2021

Het eten was heerlijk een aanrader de spareribscombi

Mirjam Drenth
4 september 2021

Het eten was wederom voortreffelijk maar moest bijna 2 uur wachten op mijn eten😭

Cees
4 september 2021

Erg goed!

S.W.
4 september 2021

De spareribs en gyros waren ontzettend lekker, die waren zeker voor herhaling vatbaar. Echt was de bifteki teleurstellend. Van tevoren gedacht dat dit een soort burger met feta zou zijn (zo kennen we het van de Griek) en na Googlen blijkt dit inderdaad bifteki te zijn. Echter kregen we 2 droge lappen gekruid vlees, wat niet eens in de buurt komt van bifteki. Naar onze mening. Balen. En daarnaast vinden we de prijzen ook echt wat aan de hoge kant voor deze etenswaren om thuis laten bezorgen. We hadden een extra bakje tzatziki besteld, maar kregen 2 kleine bakjes (is dit niet de standaard bij een combinatie gerecht?) waar we helaas niet genoeg aan hebben. Hoe dan ook: we komen sowieso terug voor de spareribs en gyros. :-)

Astrid
3 september 2021

Snel, erg lekker, goede porties.

Werink
3 september 2021

Bezorging duurde anderhalf uur, en was niet meer warm. Zijn we hier niet gewend.

Gina
3 september 2021

Heerlijk!

Mirjam Sellis
1 september 2021
Jonkers
31 augustus 2021

Veel en lekker vlees, bezorging snel en netjes. Aanrader!!

Astrid Kuik
31 augustus 2021

Heeeerlijk! Zoals altijd. Jullie zijn mijn favoriet!

Henk
29 augustus 2021

Zie review op google van vandaag. Alles super in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sil
29 augustus 2021

Netjes op tijd bezorgd en goed bereid. Malse souvlaki met heerlijke grillsmaak, krokante patat en frisse salade. Inktvisringen goed op smaak, hadden iets krokanter gebakken mogen. Mijn zoon had kapsalon spareribs. Hij vond het vlees lekker mals. De sausjes ook dik in orde. De porties zijn altijd aan de grote kant, zou wat ons betreft wel iets kleiner mogen.

Hagedoorn
29 augustus 2021

Het was weer heerlijk!

Mo
28 augustus 2021
Annemarie
25 augustus 2021

Binnen 15 minuten bezorgd(en ik woon aan randje van Assen). Het heeft ook wel eens meer dan een uur geduurd, dus dikke pluim vandaag!!! En de Spare Ribs waren heerlijk! De rijst was beetje lauw, dat is jullie vergeven. Een tipje... een dressing door de salade doen, wij vinden hem altijd erg kaal/flauw. Maar verder zijn we en blijven we groot fan!!

Robert
22 augustus 2021

Wij hebben een kapsalon kipgyros gehad wij vonden hem lekker, maar wij hebben bij hun beter gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk e
22 augustus 2021
Rieks kooistra
21 augustus 2021

Heerlijke maaltijd en precies op tijd. Mijn complimenten !

Rob
21 augustus 2021

Direct na de bezorging geconstateerd dat de bestelling niet compleet was. Op basis daarvan direct contact opgenomen en daaruit bleek dat er wat vergeten was. De ontbrekende spullen zouden direct nabezorgd worden echter hebben we niets ontvangen tot op heden. In mijn ogen een kwalijke zaak waardoor het vertrouwen in De Kleine Griek flink gedaald is. De overige gerechten waren verder uitstekend van smaak en temperatuur.

HT
21 augustus 2021

.

Jos
21 augustus 2021

Super snel gezorgd. Erg lekker gegeten! Prima portie met veel extra's.

Van Eck
20 augustus 2021

Heerlijk eten. Rijst mag bij het menu Suflaki wel ietsjes meer. Verder heerlijk! Altijd genieten.

Fam. Boelkens
20 augustus 2021

Gewoon top!

Marieke
20 augustus 2021

Mijn complimenten, altijd goed eten! Mals, goed gekruid en smakelijk eten. Wij hebben ook al gereserveerd voor volgende week dan echt uit eten

Lena Drenth
20 augustus 2021

Maaltijd besteld tussen 19.45 en 20.00 uur. Mail dat verwachtte tijd om 19.55 bezorgd zou worden. Helemaal prima dacht ik. Maaltijd voor 4 personen kwam om19.10 uur. Mijn bezoek zou om 19.45 aanschuiven met de maaltijd. Omdat het veel te vroeg bezorgd was de maaltijd voor een deel in de oven warm gehouden wat niet te goede komt van de kwaliteit. Terwijl ik juist had gehoord dat dit een aanrader zou zijn. bezorger bood excuses aan, maar bijzonder omdat dit online zo verwerkt wordt dat dit toch zo uitpakt. Teleurstelling in de hoop dat dit een andere x beter uitpakt. Lena

Helly
19 augustus 2021

Weer heerlijk mals.

Verhagen
19 augustus 2021
TW
18 augustus 2021

Heerlijk gegeten, zal in de toekomst vaker hier bestellen :)

Jantje
16 augustus 2021

Prima portie. Lekker! En mooi op tijd bezorgd

Kor
15 augustus 2021

Het eten was top!!

Olthof
14 augustus 2021

Het vlees was mals maar te laf..en er zat een bot in... Verder goed van temperatuur en netjes afgeleverd...jammer dat het een half uur te vroeg was...

D
9 augustus 2021

Het eten kwam een half uur te vroeg en was al grotendeels koud. Voor bijna 100 euro aan eten besteld, maar dat was het niet waard. Helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rozenveld
8 augustus 2021

Genoeg vlees voor 2 personen in menu de luxe Frietjes vond ik persoonlijk iets te hard Gebakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
8 augustus 2021

Heerlijk eten en snelle levering. Wij bestellen hier vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koolen
7 augustus 2021

Wederom heerlijk eten, wat zou het geheim zijn van de gyros. Deze is super.

Verhagen
7 augustus 2021

Weer mooi op tijd en lekker eten was weer smullen.

Guido
7 augustus 2021

Al vaak besteld. Was snel bij ons thuis. Helaas was het vlees van de Gyros niet zoals normaal. Heel zacht en veel vet stukken. Voorlopig niet weer..

Natasha
5 augustus 2021

Zoals bezorging en het eten uitstekend

Natasha
4 augustus 2021

Geen commentaar, het was weer genieten, en bezorger was vriendelijk, en snel

Rita
3 augustus 2021

spareribs, zoals het hoort: mals, lekker gekruid, veel vlees, saus was heerlijk. Brood was lekker. Totaal: uitmuntend!

Ruud
3 augustus 2021

Alles was naar wens. We hebben zitten smullen met zijn vieren van de spareribs en giros. Er was genoeg.

BR
2 augustus 2021

Eten was uitstekend!

Remco van oost
19 juli 2021

Lekker altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
18 juli 2021

De bestel app werkt niet helaas. Eten was prima en mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cora
18 juli 2021
Verhagen
17 juli 2021

Was heerlijk. En weer snel bezorgd.

Inge WIllems
17 juli 2021

Altijd heerlijk eten en vrolijke aardige mensen die het klaarmaken

J.J. Warners
16 juli 2021

Eten was lekker en zeer snel bezorgd. Vriendelijke bezorger.

Thijs
16 juli 2021

Lekker en veel

D.Vrijs
11 juli 2021
10eke
11 juli 2021

Hele snelle bezorging, lekker eten.

Ruud
11 juli 2021

Vlees was super. Patat was teveel afgekoeld.

Derwan
11 juli 2021

Bestelling precies op tijd, koud en warm gescheiden van elkaar. Warme gedeelte was zelfs nog heet, spareribs super mals en goed gemarineerd.

Suus
10 juli 2021

Heerlijk eten 😊

Anthony
10 juli 2021

De kwaliteit van het eten was goed. Al zat er een stuk vlees tussen die wij niet lekker vonden maar ach het kwaliteit was goed. Wij hadden Griek schotel voor 2 Bezorging niks om op aan te merken. Het was er eerder dan geplant. En de jonge dame was uiterst Vriendelijk. Bedankt.

Bieneke
8 juli 2021

Heerlijk gegeten!

Margarita
7 juli 2021
G Heuvelman
6 juli 2021

Super lekker, zoals altijd 😊

Marjoke
5 juli 2021

Lekker gegeten en top op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim J
4 juli 2021

Prima maaltijd erg lekker maar wel een stevige prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freek
4 juli 2021

Het was super lekker, netjes verpakt en keurig bezorgd.

Peter
3 juli 2021

Deze keer was het weer als van ouds zoals je gewend bent van de kleine Griek ! Snel en lekker.

Vrijs
2 juli 2021

Het is wel jammer dat je bij de kapsalon weinig tzatziki hebt. Ook krijg je heel leuk een broodje erbij maar dan zou een extra bakje tzatziki wel handig zijn, om mee te dippen. Eten is wel altijd warm.

Mark hiddingh
2 juli 2021

Was alleen jammer dat bij de rhodos schotel de spareribs boven op lagen de rest van het vlees zat daardoor ook onder de marinade van de spareribs. Dus alles had een beetje spareribs smaak. Maar voor de rest smaakte het super lekker. Gr mark

Sonja
2 juli 2021

We bestellen geregeld bij de Kleine Griek, helaas viel het gisteren een beetje tegen. Er zat erg veel zout op de Gyros. Hopelijk is dit een volgende keer weer beter.

Angelique Perton
2 juli 2021

Wat heerlijk! Je krijgt veel kapsalon, zelfs voor de kleine versie! De frietjes waren nog knapperig!

Hanneke
1 juli 2021

Heerlijk gegeten én extra verwennerij voor het feestvarken, top!

Rita
30 juni 2021

De sambalsaus smaakt heel anders dan een eerdere keer. Volgens mij is 't 'n heel andere saus. Ik vond deze saus niet lekker. De bezorging

Havinga
30 juni 2021

Goed en keurig

Evelien
29 juni 2021

Lekker en ruim voldoende gegeten. Exact op de gevraagde tijd bezorgd.

Nikelyn
28 juni 2021

Heerlijk eten! Alles netjes in bakjes en een afsluitbaar bord. Bezorging super snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henry de Jongh
27 juni 2021

Lekker snel top kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. Koerts
27 juni 2021

Kwaliteit was minder dan wij gewent zijn, erg vet en sommige stukjes waren zuur. De autenthieke Gyros smaak was erg ver te zoeken. Het punten systeem is goed bedoeld maar m.i niet erg realistisch om tegemoet te komen aan klanten. Als ik bij een bestelling (min 20,=) 1 punt krijg, dan heb ik bij 5 bestellingen 5 punten, ik krijg dan en een korting van 1 euro, ik heb inmiddels dan wel voor minimaal € 100,= al aan eten besteld. beetje een rare verhouding.

Bojan
26 juni 2021
Ann
26 juni 2021

Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

Ingrid
25 juni 2021

Zoals altijd weer erg lekker.

Jorden Zwiers
24 juni 2021

Het eten smaakte weer ontzettend goed, helaas waren de 2 kapsalons normale kapsalons en geen grote zoals besteld. Verder alles in orde.

Rick
23 juni 2021

Smaak was goed maar was helaas niet heel erg warm.

Aukje
22 juni 2021

Heerlijk gegeten met een Mythos!

Mulder
21 juni 2021

Prima eten, goed warm. 15 minuten later bezorgd dan aangegeven, maar voor ons geen punt.

Maria
21 juni 2021

Was weer erg lekker en veel !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kooimans
21 juni 2021
Buter
21 juni 2021
Monique Van de Ven
19 juni 2021

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg voor ons viertjes en nog bedankt voor de baklava tijdens het eventjes wachten!

Merijn
19 juni 2021

Supersnel en lekker zoals altijd!

Verhagen
19 juni 2021

Sneller dan verwacht, en het was voor ons een heerlijke "date" lekker gegeten.

Koolen
19 juni 2021

Ditvwas de 2e bestelling bij de kleine griek. Wederom van hoge kwaliteit en super lekker

Lianne
17 juni 2021

Precies zoals afgesproken eten warm en op tijd geleverd! Wederom erg tevreden en lekker gegeten. Op deze manier blijven wij zeker bestellen! Top :)

Wil ter Horst-Menting
17 juni 2021

Teleurstellend. Ik lees pitta 3=2 voor €22,95. Het is 32 graden onze zoon is op bezoek dus...... kan ik alsnog de oven opwarmen!! Dure pita!! Jammer.

Max
17 juni 2021
Mascha
16 juni 2021

Weer heerlijk gegeten!

Martijn.
16 juni 2021

Het was weer super. Wij hebben genoten van het lekkere eten. Dank jullie wel

Harm-Jan
15 juni 2021

Lekker eten en snel geleverd

Laura Booij
15 juni 2021

Voor de eerste keer besteld bij De Kleine Griek, maar dit gaan we zeker vaker doen! De spiesjes waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
14 juni 2021
Henry Etten
13 juni 2021

1x bellen en direct weg lopen is wel iets te snel even afwachten is beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Greetje
13 juni 2021

Het eten was heerlijk! Vlotte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monika
12 juni 2021

Alles oke.

Werink
12 juni 2021
Erik Zwiers
12 juni 2021

Precies op tijd, voldoende voor 2 personen en heerlijk gegeten

Sandra
11 juni 2021

Snelle en vriendelijke bezorging. Had het eten nog niet verwacht was er eerder super. Spareribs zo als gewoonlijk weer heerlijk

Hanneke
11 juni 2021

We hebben weer genoten van het diner voor twee. Heerlijk !

Harry
10 juni 2021

Deel vergeten , drinken . Tot twee maal achteraan moeten bellen . Eten was al lang op .

Calvin
8 juni 2021

Normaal hardstikke lekkere gyros maar vandaag was alles droog en smaakte het minder.

pieter talens
7 juni 2021
Melle Tjeerdsma
6 juni 2021

Sausjes waren het zelfde, allemaal uiensaus. Onduidelijk warm wit waterig sausje, goedje wat we niet kenden. Verder was het een heerlijke schotel.

Elma
5 juni 2021

Weer heerlijk gegeten. De bezorging was mooi op tijd 👍

Ruud van den Bos
5 juni 2021

lekker en voldoende.

Pia
4 juni 2021

Top… heerlijk gegeten

Linda
3 juni 2021

Prima, zoals altijd.

Wouter
3 juni 2021
Visser
2 juni 2021

Supersnel geleverd.

Paul
2 juni 2021

Het is altijd lekker!

Gio
1 juni 2021

De Gyros was bijna zwart vandaag, erg zonde. Heb veel weg moeten gooien. Erg jammer zeker omdat het normaal niet voorkomt

Nico Groen
1 juni 2021

Het eten was heerlijk en de leuke attentie(baklava😍 in een zeer decoratieve tas) ter ere van mijn vrouw haar verjaardag viel erg in de smaak! We komen zeker terug!

Herald
1 juni 2021

Heerlijke spareribs, verse krakende friet en zalige zaziki!

nee
1 juni 2021

Eten was prima, bezorger vriendelijk. wel heb ik de indruk dat de porties wat kleiner zijn geworden. er zaten 2 tzatziki bij ipv 1 saus en 1 tzatziki.

Brandsma
1 juni 2021

Levering op tijd en eten super lekker

de buurman
1 juni 2021

bestelde tijd was goed ingeschat. Kalamari erg lekker en niet taai. kipgyros met friet erg lekker. Maar dat wisten we al. Wij bestellen hier geregeld. En krijgen altijd goede en lekker gekruide porties.

Anoniem
1 juni 2021

Heeeeeerlijk!!!

Ilona
31 mei 2021

Supersnel werd het bezorgd. Het eten was heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karina
31 mei 2021

Zeer goed eten, warm, bijzonder lekker en snel bezorgd!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim Bartelds
30 mei 2021

Heerlijk gegeten en een leuke verrassing voor onze jarige zoon Mike. Erg attent. Meer dan genoeg vlees, lekker gekruid, smaakvol en snel geleverd. Hartelijk dank weer vor deze x ! Vriendelijke groet, Fam. Bartelds-Tebra

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cootje
30 mei 2021

Het was weer super lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Carien
30 mei 2021

Het eten is super lekker snelle bezorging alleen de bakjes tzaziki mogen iets groter :) verder perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Armando Alting
30 mei 2021

Heerlijke spareribs zeker voor herhaling vatbaar!!

Helena van Asselt
29 mei 2021

Het eten heeft goed gesmaakt en het eten was keurig op tijd bezorgt

Marian
29 mei 2021

Mooi op tijd, goed voor elkaar!

Natasha
29 mei 2021

Was eerder dan aangeven, wat zeer gewaardeerd wordt. Eten was heerlijk, en voldoende portie

Evelien
27 mei 2021

Gisteren hebben we het 3 gangen tapas menu besteld. Het eten was heerlijk en ruim voldoende. Helaas stond de bezorger een uur te vroeg voor de deur. Het restaurant bood aan om een uur later nogmaals het eten te bezorgen. Super aangeboden maar niet nodig. In plaats daarvan zal ik een kortingscode ontvangen voor een volgende bestelling.

anoniem
27 mei 2021

Goed verpakt en nog goed warm, al met al weer smullen van de goede kwaliteit!

A.Oosterloo
25 mei 2021
Marjan de Visser
25 mei 2021

We hebben heel erg lekker gegeten. Het eten was heerlijk warm en echt voldoende.

Iris
24 mei 2021
Esther
24 mei 2021

Geweldig eten en een super snelle bezorging. Heerlijk!!!

Monique Smit
24 mei 2021

De patat en kapsalon was niet meer echt warm

Max
24 mei 2021

Altijd heerlijk eten en snel geleverd. Aanrader!

Nils
24 mei 2021

We hadden na een dagje erop uit echt trek in Grieks. Het eten was zo besteld en op de kaart stond allerlei lekkers. Na bijna twee uur was de bestelling er nog steeds niet dus maar even gebeld. Ik kreeg te horen dat het eten net onderweg was. Tien minuten later stond de bezorger alsnog voor onze deur. Het eten smaakte gelukkig voortreffelijk . Jammer van de lange wachttijd. Volgende keer graag eerder bezorgen, dat zou een betere indruk maken.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bob meilog
24 mei 2021

Was weer heerlijk eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
24 mei 2021

Normaliter altijd goed bij de kleine Griek!maar mijn laatste bestelling was slecht. Heb 2 uur gewacht op het eten. Zal je verwachten dat het eten dan ook goed zal zijn helaas eten was koud bij aankomst. Echt jammer. Als het druk is misschien de klant telefonisch op de hoogte stellen dat het langer duurt dan normaal.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nr
24 mei 2021

Heerlijk gegeten, maar we hebben meer dan 2 uur op het eten moeten wachten! Terwijl in de bevestiging stond dat her ruim 1 uur zou duren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jantje
24 mei 2021

Duurde wat langer dan gepland maar was het wachten zeker waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Helly
23 mei 2021

Het was weer heerlijk van smaak en lekker mals.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jesse
23 mei 2021

Lekker gegeten alleen duurde 2 uur voor dat we het hadden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
23 mei 2021

Vriendelijke bezorger. Maar eten was niet warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 mei 2021
Annemarie
19 mei 2021

Voor het eerst een kapsalon besteld. Was heerlijk, de spareribs waren heel smakelijk. Als ik 1 puntje van 'kritiek' moet noemen... ik zou er geen sla(meer) op willen, dat was niet lekker, was, logisch, helemaal slap geworden, geen succes dus. Verder heel tevreden, ook binnen 40 minuten bezorgd ipv aangemelde uur. Dat maakt vorige bestellingen, die half uur over afgesproken tijd heengingen weer goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berdien
18 mei 2021

Zoals altijd weer heerlijk gegeten!

Peter
18 mei 2021

Prima, bestelling op tijd klaar, vriendelijk en het belangrijkste ”heerlijk gegeten" 👌🏼👍🏼

Ugo
18 mei 2021

Bestellen is eenvoudig, verschillende betaalmethodes, tijdige levering van heerlijk eten. Douze points!

Marijke
18 mei 2021

Het eten was er snel en smaakte heerlijk!! Zeker een aanrader!!

Geers
18 mei 2021

Super geregeld , en het was weer lekker

Jeroen
16 mei 2021
Annelot
16 mei 2021

Heerlijk gegeten! Lekker gevarieerd gekruid!

Harold
16 mei 2021

De ribs waren heerlijk en ook de kapsalon. We bestellen snel nog eens

G Ellens
15 mei 2021

Heerlijke take out gehad bij De kleine griek. Meer dan genoeg eten voor ons, we komen zeker terug!

Paulien
14 mei 2021

Super lekkere spareribs! Super mals en smakelijk met veel bijgerechten. Absolute aanrader.

Willem
13 mei 2021

Heerlijk gegeten online besteld en hierna goede communicatie en op tijd bezorgd

Anoniem
11 mei 2021
Luuk
10 mei 2021
Moniek
10 mei 2021

Heerlijk eten, mooie porties, snelle bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjoke
10 mei 2021

Verwachte levertijd was 18.40 het werd 19.15

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M Smits
10 mei 2021

Het eten was prima en redelijk op tijd gebracht. Het voorgerecht van het 3-gangen moederdagdiner ontbrak echter! Het zou fijn zijn als u hierover nog contact opneemt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jeanet Holst
10 mei 2021
Rieks Kooistra
9 mei 2021

Voor de 2e keer besteld en wederom heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

HAP
9 mei 2021

Deze keer niet zo geweldig als anders helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolijn
9 mei 2021
Marjolein
9 mei 2021

Echt geweldig! Mijn lievelingsrestaurant om te bestellen. Ik had gevraagd of ze de rijst en de salade niet bij de spareribs wilden doen (zit er normaal gesproken standaard bij). En toen ze het eten bij de deur afgaven bleken ze er daarom extra spare-ribs bij gedaan te hebben. Er stond ook een leuke boodschap op de spare-ribs doos. De bezorgers van De Kleine Griek zijn altijd heel vriendelijk. De bezorging is altijd sneller dan staat aangegeven. De spare-ribs zijn de lekkerste van Assen: heel mals met een heerlijke saus.

Smit
9 mei 2021

Het eten was heerlijk. Absoluut een aanrader. Bezorging was aan de vroege kant. 18 uur was onze keuze. Via mail kregen we 18.10 door en om 17.40 stonden ze voor de deur. En het warm houden van de bestelling blijft een puntje voor ik denk iedere bezorgdiensten. Wij hebben er een nieuw eetadresje bij😃😃👍👍

Sonja Visser
8 mei 2021

Voor 9 personen eten besteld. Er misten 2 gerechten. Maar binnen 10 minuten kregen we de ontbrekende menu's al geleverd, met excuses. Heerlijk gegeten. En keurig opgelost dus!

Rick
8 mei 2021
Demi
8 mei 2021

Vegetarian gyros was delicious and it arrived warm. Great delivery service.

Merel
7 mei 2021

Vind de spare ribs deze keer niet zo lekker het vlees was erg droog

Peter en Babs Brandt
5 mei 2021

Zoals altijd weer heerlijk en bezorgd met een glimlach

Catharina
5 mei 2021

Super lekker ruim voldoende heerlijk eten en super snel geleverd

Eline
4 mei 2021

Eten mooi op tijd bezorgd, had alleen niet in de gaten dat bestelling al voor de deur stond omdat er niet werd aangebeld, maar geklopt. Verder was het eten hartstikke goed, lekker warm. Frietjes alleen iets te lang gebakken. En bedankt voor het extra brood in plaats van de rijst! Verder top!

Rick
4 mei 2021
femke
3 mei 2021

Heerlijk eten, snelle bezorging.

Robbert
2 mei 2021

Was weer top!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
2 mei 2021

Was lekker , goed en heel veel . Keurig afgeleverd . Voor herhaling vatbaar . Goede kwaliteit .

Bosman
2 mei 2021

Zoals altijd...... een dikke 10!

Verhagen
1 mei 2021

Heerlijk gegeten en mooi op tijd.

Erik
1 mei 2021

Bezorging snel en zoals altijd heerlijk!

de Visser
1 mei 2021

Heerlijk gegeten, was voldoende goed verzorgd. Prima

Arjan
30 april 2021

Super super eten! Complimenten 1 dingetje; kipfilet minder lang bakken

Paulien
30 april 2021

Erg gevarieerd & lekker!

Chris
30 april 2021

Souvlaki schotel besteld. Eten was lekker, maar mag wel wat warmer. Woon 1 km van het restaurant dus snap niet zo goed hoe dat kan. Had gehoopt dat het deze keer perfect zou zijn nadat mn laatste bestelling niet compleet was. De korting die ik heb kunnen inwisselen was in mijn beleving ook minder dan wanneer ik het los bij bestel. Bestel of haal elke maand minimaal een keer een schotel soms 2 of 3 keer in de maand. Had verwacht dat men dit niet iets beter had opgelost

Chris
30 april 2021

Op Koninginnedag een schotel besteld, na een tijdje niet besteld te hebben. Was erg druk dus ook wat langer moeten wachten dan gewend. Vlees was erg goed, alleen helaas geen frietjes er bij. Even achteraan gebeld en excuses gekregen met de toezegging dat deze zo snel mogelijk nageleverd zouden worden. Is niet gebeurd wat best wel jammer was. Nog maar een keer gebeld en weer excuses en vervolgens een kortingscode ontvangen die ik bij een volgende bestelling kon gebruiken. Inmiddels code ingewisseld, wederom teleurgesteld. Heb maar liefst 1,55 korting gekregen op mn volgende bestelling, een friet los bijbestellen is nog duurder. Hoef geen gratis schotel, maar dit viel me toch wel wat tegen

h bouwman
29 april 2021

het eten zou wel wat warmer kunnen

Jantje
28 april 2021

Zonder kennis van Grieks eten was dit een prima ervaring. Het was genoeg voor 2 personen en smaakte top. Bezorging was ook goed (iets te laat maar logisch om 6 uur)

Evebrink
28 april 2021

Weer heerlijk gegeten.

Melissa
28 april 2021

Altijd optijd, eten nog warm en de spareribs zo mals dat het van het bot valt! Echt een aanrader

Michel
28 april 2021

Super lekkere spareribs!!!!

Hanna
28 april 2021

Een uur later eten pas gekregen.

Rita
27 april 2021

Het gerecht was erg lekker! Dankuwel! Tot snel!

I.tauran
27 april 2021

Altijd correct en het eten is heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Liefhebber
27 april 2021

Snelle bezorging, grote maaltijd en heeeerlijke super malse spareribs, valt van het bot af!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wolting
27 april 2021

De spareribs waren zo mals en zo lekker!! Alles wat er bij zat was heerlijk.

Rieks Kooistra
26 april 2021

Eerste keer besteld, maar dit is zeker niet de laatste keer. In 1 woord heerlijk. Prima porties en precies op de bedtelde tijd gebracht. TOP !

Rick
26 april 2021
Nienke van rijn
26 april 2021

Eten was super en lekker Alleen had het iets warmer mogen zijn Verder alleem positief

Ettie
26 april 2021

De bezorging was ruim op tijd. Alleen als je in de opmerking plaats dat je bij de Pita Gyros GEEN rooie kool wenst te hebben en het broodje een beetje rozig kleurt van de rooie kool dan eet je het helaas niet prettig op helaas.

Rick
22 april 2021

Ik had op tijd besteld, op een dag met weinig tijd. Helaas was het eten niet op tijd bezorgd. Na contact zou het het een half uur later kunnen komen. (3 kwartier na mijn oorspronkelijk bezorgtijd). Als optie werd bij aangeboden om het te halen om tijd te besparen. Maar geen compensatie gekregen. Foutje kan een keer gebeuren, maar los het in het vervolg iets netter op! Eten gewoon goed zoals ik gewend ben.

Van Hulst
22 april 2021

Goed verzorgd aangeleverd en heerlijk gegeten. Hoeveelheden en verhoudingen waren prima.

Fam. Fokkens
21 april 2021

Top voor de extra kaas, vlotte bestelling!

Geers
21 april 2021

Was weer overtreffend , nog voldoende over gehouden dat wordt weer na smullen

D. Koops
19 april 2021

Eten was heerlijk. Maar bezorging daar in tegen niet. Om 18:00 besteld zou bezorgd worden om 19:20. Om 19:45 nog steeds niks, er achteraan gebeld het was hee druk maar met 5 minuten zouden ze in de auto zitten. Om 20:15 nog niks en nog maar een keer gebeld. Nu waren ze onderweg. Om 20.30 eindelijk ons eten. 2,5 uur wachten op mijn eten vind ik toch wel echt te lang.

Hilbert
19 april 2021

De kip gyros was erg lekker en werd op tijd bezorgd

Angela
19 april 2021

Eten was zoals altijd heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
19 april 2021

Snelle levering en goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mar
18 april 2021

Heerlijk warm vlees in de schotel voor 2. Ook genoeg eten voor 2 grote eters. Heerlijke bijgerechten. Was verrukkelijk.

Patricia
18 april 2021

Was goed en meer dan genoeg . Een aanrader

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Fam. Stol
18 april 2021

Eten was zoals gewoonlijk prima! Helaas was de bezorging deze keer echt niet goed, we hadden om 18:40uur besteld, in de mail kregen we bericht dat het om 20:00uur bezorgd zou worden. Om 20:10uur maar eens gebeld...... ze hadden top drukte, zouden zsm gaan bezorgen. Bestelling kwam uit eindelijk pas om 20:55uur. 2uur en een kwartier wachten vind ik toch wel een beetje veel te lang eigenlijk..... hopelijk volgende keer weer beter.

van Eijk
18 april 2021

Super Malse Spare Ribs en ook Heerljk Gemarineerd. Vlotte Bezorging & Vriendelijk Personeel

J Thomas
18 april 2021

Wederom een veel te lange bezorgtijd ....dit x bijna 2 uur gewacht. Stop dan met het aannemen van opdrachten, dat zou ik helemaal snappen. Dit niet.

Miranda
17 april 2021

Snelle bezorging en t was weer smullen!

Casper
17 april 2021

Vandaag buiten de planning om, maar weer eea besteld. Eten was voortreffelijk. En werd ook goed warm aangeleverd. Zeker weten dat wij vaker gaan bestellen

Rita
17 april 2021
Marit
17 april 2021

Was top voor elkaar! Heerlijk gegeten!

Juliette
16 april 2021

Weer heerlijk gegeten!

Rick
15 april 2021
Jansen
14 april 2021

Snelle en goede levering, lekker en goed verzorgd.

Geers
12 april 2021

Was mooi bij de buren bezorg 😂 Gelukkig bracht het buurjongetje alsnog me lekkere eten langs 🥰

Ing6
11 april 2021

Vlotte bezorging,eten heerlijk warm, goeie portie.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verhagen
11 april 2021

Was lekker eten, de bezorging was super super snel. Complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
11 april 2021

Kipgyros kapsalon besteld en het was heerlijk.. ook mooi binnen de aangegeven tijd bezorgd, door een vriendelijke bezorger. Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik
11 april 2021

Heerlijk!

V.
11 april 2021

Ik had aangegeven zonder kool svp maar er zat extra kool op erg jammer het zat door het hele gerecht heen. Bij de brood tzatziki besteld zat knoflooksaus bij. En het eten was lauw. Normaal is alles super goed dit keer helaas niet aandachtspuntje

Greta
11 april 2021

De spareribs die we hadden besteld waren heerlijk! goed gegaard en gekruid (pittige versie )

Henk
10 april 2021

Heerlijk gegeten bij snelle en nette levering

Jo
10 april 2021

Het was heerlijk! En snelle bezorgd

Bert van der Moer
9 april 2021

Supersnel en zoals altijd weer erg lekker

Cora Funken
9 april 2021

Eten was er mooi op tijd. Heerlijke spareribs gehad. Friet en salade was er heerlijk bij. Top geleverd.

Regina
9 april 2021

Zalige spareribs een echte aanrader. Vlees viel van het bot perfect. Tzatziki mmmm

Anoniem
8 april 2021
Colin
7 april 2021

The staff were friendly when we went to collect the meal. The food its self was very delicious and the portion sizes good. Great value for money and would definitely recommend.

Fam Heuvelman
6 april 2021

Zoals altijd heerlijk eten bij jullie. Zelfs aan een gebakje is gedacht voor de jarige 😊.Super!

Wim
6 april 2021

Een beetje te sterk gekruid en het lag op de schaal, alsof het er op gesmeten was. Vorige keer was beter.

Ed
6 april 2021

Volledig tevreden. Stipt op tijd en de presentatie was heel goed.

Wim J
5 april 2021

Het 3 gangen paasmenu besteld wat een verwennerij verschillende soorten vlees, friet en Griekse rode rijst verschillende sausjes en Grieks brood alles was even lekker en het was veel te veel. Maar echt een aanrader. De salade was wat minder. Voor het totaal inclusief de chocolade taart een dikke 6 sterren. Dank jullie wel!!!

Ilse
5 april 2021

Supersnel bezorgd (op tweede paasdag) en het smaakte uitstekend! Heerlijke grillsmaak aan de spareribs en goed gemarineerd. De Griekse kapsalon ook lekker, zoals altijd!

Jacqueline Stegehuis
5 april 2021

Makkelijk online besteld, al snel op kunnen halen en natuurlijk lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cobie
4 april 2021

Prima eten, snel bezorgd

Smeets
4 april 2021

Het eten was niet warm meer Dit is echt jammer want het eten zelf was echt lekker

Postma
4 april 2021

Het eten was heerlijk, De service dat jullie iets later kwamen werd op de mail gezet. Mijn complimenten aan jullie

Helly
3 april 2021

Verrukkelijk mals.

Agnes
3 april 2021

Ons eten was keurig op tijd. Heerlijk gegeten. Meer dan genoeg. Complimenten voor de kok!!

J.
2 april 2021
Tanja
29 maart 2021

Was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith Anneveldt
28 maart 2021

Lekker eten op de aangegeven tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Paul
28 maart 2021
Tester
28 maart 2021

De falafel balletjes waren lekker maar jammer dat er geen originele Griekse pita's worden meegegeven.

Miranda
28 maart 2021

Bestelling geplaatst, uur later zou het bezorgd worden, zonder geïnformeerd te worden 50 min later dan beloofd werd is het eten lauw bezorgd, Alle begrip dat het erg druk was en overtuigd dat jullie heel erg hard werken maar geef realistische indicatie van bezorgmoment of informeer me wanneer deze niet behaald gaat worden

Jaap Pastoor
28 maart 2021

Goed verzorgd en heerlijke gerechten.

Judith
28 maart 2021

De gerechten waren heerlijk

Havinga
28 maart 2021

Keurig op tijd. Goed verzorgd. Prima kwaliteit/prijs verhouding

Ro
27 maart 2021

Perfect!! Kwaliteit en smaak is goed. Patat was ook nog goed krokant en precies goed. Wij gaan hier vaker bestellen.

Geers
27 maart 2021

Was weer super lekker

Guido
27 maart 2021
Mariska
27 maart 2021

Heerlijke spareribs, om je vingers bij af te likken. Onze complimenten en absoluut voor herhaling vatbaar!

Annie de Jong
27 maart 2021

Mezza box voor twee personen besteld. Gerechten waren heerlijk en ruim voldoende. Lekker flesje rode wijn erbij. Bezorging prima wel een uur later, maar hier was wel over gebeld.

Werink
26 maart 2021

Bezorging was lange wachttijd

Voortman
26 maart 2021

Al meerdere keren besteld, vandaag viel het helaas wat tegen. De portie was een stuk kleiner dan vorige keren, frietjes wat minder lekker en de fijngesneden rode kool bij de giros ontbrak. Jammer, is zo lekker erbij. Volgende keer hoop ik weer beter!

Jan en Margreet
25 maart 2021

Heerlijk gegeten, gevoel dat we uit eten waren.

Petra
25 maart 2021
Patries
22 maart 2021

Het beste eten van Assen

Wim Bolt
22 maart 2021
Spiering
22 maart 2021
Robert
22 maart 2021

Normaal is de kipkapsalon greek style heerlijk maar nu smaakloos en waterig. Jammer van de 2x €10

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Danny
21 maart 2021

Vorige keer was de ervaring niet zo goed (koud en veeeel te laat) maar toch een herkansing gegeven vandaag. Heerlijk gegeten en mooi optijd! Thanks

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Eleveld
21 maart 2021

Altijd goed hier!!! Best food in town!

Koobs
21 maart 2021
Johan
21 maart 2021

Helaas was de bestelling 40 minuten later dan de aangeven tijd. Dit was nog niet eerder voorgekomen. De chef had als goedmaker wel voor iedereen lekkere baklava erbij gedaan met een persoonlijk briefje erbij. Dus dat maakte het weer goed. Kwaliteit en smaak van de gerechten is altijd goed! Ik zou wel als advies mee willen geven om friet apart van de gerechten te verpakken in doosjes of zakjes die kunnen ventileren. Nu was alle patat slap en/of nat door de salade (kindermenu's) of doordat het in een afgesloten zak of bij het gerecht in zat.