Beoordelingen van De Kleine Griek Assen

Recente recensies

5.0
Jordi
vandaag
Henk
vandaag

Wij hebben het brood gemist bij de bestelling.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

marlies Poortinga
vandaag

Friet is veel te zout en de kipgyros smaakt naar ketjap. Viel me echt tegen. Ik heb via de chat contact gezocht en nu kwam deze mail vandaar dat ik toch antwoord.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ruud
gisteren

Heerlijk eten, lekker Grieks gekruid en goed verzorgd!

Johanna
26 juni 2022

Bestelling geplaatst voor mijn moeder 89 jaar en haar maatje 87 jaar die vandaag jarig is. Bij opmerkingen had ik dit ook vermeld. Ze waren helemaal verrast dat de bezorger hem feliciteerde met een kaart en een toetje met confetti. Hoe attent is dat. Bedankt Team van De kleine Griek voor het lieve gebaar. Het eten was ook weer heerlijk vertelden ze.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
24 juni 2022
Brenda Derks
23 juni 2022
Nico
19 juni 2022

Niks op aan te merken… het eten was heel erg lekker en werd ook zoals afgesproken op tijd afgeleverd zoals de voorgaande keren…. Super 👌👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Laurens
19 juni 2022
Astrid
18 juni 2022

Het was weer heerlijk!

Natasha
17 juni 2022

Het was heerlijk

Jansen
17 juni 2022

Levering uur te vroeg, gelukkig geen probleem. Smaakte weer uitstekend.

Ron Kuiper
17 juni 2022

patat was koud en spareribs lauw, jammer omdat ik dit al eens eerder aangegeven heb . ik bestel nu niet meer bij de griek jammer ze waren een jaar terug veel beter

Jacco Richters
12 juni 2022

Super snel en altijd goed. Dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

D
9 juni 2022

Altijd heerlijk eten!

Wim Bartelds
9 juni 2022

Heerlijk gegeten en ook de verrassing waar jullie nog speciaal voor terugkwamen als toetje was helemaal geweldig !

René
8 juni 2022

Het eten is zeer snel bezorgd, maar was niet erg warm bij aankomst. Er was maar 1 soort sausje bij maar wel 4 keer dezelfde. Dat is jammer. Het vlees was wel lekker qua smaak, maar niet erg warm dus.

Michel
6 juni 2022

Zeer goede kwaliteit en op afgesproken tijd bezorgd. Zeker voor herhaling vatbaar.

Astrid
6 juni 2022
Ans Arts
6 juni 2022

De bestelling zou bij een vriendin bezorgd worden,maar ik had het verkeerde huisnummer opgeschreven.Dat bleek toen ik belde dat er nog niet bezorgd was.Het was geweldig dat jullie de bestelling zonder verder kosten opnieuw kwamen bezorgen.Wat een super service! Heel hartelijk bedankt en zeker tot een volgende keer!

Anoniem
5 juni 2022

De porties zijn wel eens groter geweest.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Berend
4 juni 2022

Het was heerlijk

Veentjer
4 juni 2022

Vlotte bezorging. Lekkere maaltijd. Voor herhaling vatbaar.

nee
4 juni 2022

Bezorger vriendelijk. Eten had ons goed gesmaakt, maar de souvlaki had een paar minuten langer op de grill gemogen aangezien er een paar stukjes nog ietwat roze waren in de kern. normaliter is het namelijk well-done. misschien een idee om het vlees iets kleiner te snijden i.v.m. volledige (door-) garing?

Anoniem
4 juni 2022

Heerlijk Grieks eten lekkere gyros en pita broodjes. Echt aanrader

Rick
3 juni 2022
Franz-Peter Menge
2 juni 2022

Het eten was een beetje verbrand. De smaak was prima

Maik
1 juni 2022

Geweldig, goede kwaliteit goede service. Van het weekend gaan we in het restaurant eten !

Helena
31 mei 2022

Was weer heerlijke alleen de saus zou in andere bakjes kunnen want in de huidige bakjes ligt de saus er steeds uit.

Zilla
31 mei 2022

Het was weer erg lekker xx

W. Betting
30 mei 2022

Het was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Daniël
30 mei 2022

Heerlijk gegeten. Alles was nog heerlijk warm. Het duurde wat langer dan de aangegeven tijd, maar dat was verder geen probleem. Dank!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henry
29 mei 2022

Dat de sausbakjes dicht zijn bij aflevering. Alles zat onder de saus

Selma
28 mei 2022

Er zou extra pita bij zitten, en het vlees was taai. Verder smaakte het prima

K
27 mei 2022

Altijd wel prima

G
27 mei 2022

Aanrader

Brouwer
27 mei 2022
Mir
26 mei 2022

Top was het . 10 minuten eerder dan aangegeven, ik heb wederom genoten.

Josh
26 mei 2022

1,5 uur moeten wachten op eten

C Molema
21 mei 2022

Snel bezorgd en heerlijk eten. Was helemaal top!

Annemarie
21 mei 2022

Sorry, ga eerlijk zijn. Zo enthousiast als ik ben geweest, sinds we jullie ontdekten na onze verhuizing naar Assen in 2019, vind ik ook dat ik moet zeggen als ik dat niet(meer) ben. Nadat ik maand of 2 geleden lauw/koud eten kreeg, hebben jullie dat keurig met gratis maaltijd goedgemaakt. Voorlaatste keer ontbrak bij mijn bestelling pitabroodjes. Gisteren bestelde ik opnieuw en plaatste bij opmerkingen bewust dat ik er nu wel graag pitabroodjes bij wilde, maar wat gebeurt er.... Weer geen pitabroodjes. Het lijkt wel of jullie slordiger zijn geworden na de verhuizing. Jammer! Ik blijf wel klant hoor, maar beetje vreemd dat ik straks steeds opmerkingen moet schrijven bij mijn bestelling om het compleet te krijgen en dan nog maar af moet wachten. Dus...wat zorgvuldiger omgaan met bestellingen en klanten. De smaak (Spare Ribs menu)was overigens natuurlijk als vanouds heerlijk!!

Reactie van De Kleine Griek

Goededag Annemarie, Bedankt voor je review! Pita broodjes zitten niet standaard bij een menu. Vandaar dat er ook geen broodjes bij een bestelling zitten ook niet als u dit aangeeft bij de opmerking. Wel heeft u de optie om een pita te bestellen dit kunt u aanklikken tijdens het bestellen of onder het kopje extra vind u de pitas ook staan. Groet team kleine griek

Anoniem
20 mei 2022

Het eten was lekker ruime portie voor 2 personen en het eten kwam op tijd

Jonkers
19 mei 2022

Lekker gegeten, knapperig gyros vlees. Snelle bezorging

Mattin
16 mei 2022

Ik vond de spare ribs lekker maar een beetje weinig

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco Eenink
7 mei 2022

uitstekend verzorgd

Simone
7 mei 2022

We hebben weer genoten!

Brenda
6 mei 2022

Heerlijk, precies de tijd die is aangegeven. Bestel liever niet ergens anders omdat ik weet dat het bij jullie altijd goed is. Kom binnenkort ook weer bij jullie in het restaurant.

B
6 mei 2022

Uurtje wachttijd, maar binnen een half uur het eten al in huis. Net zo lekker als altijd!

Anoniem
6 mei 2022

Geweldig!

Zuidhof
5 mei 2022

Heerlijk gegeten weer! Onze Complimenten 😃

Oost
4 mei 2022

Het was weer heerlijk

Robert
4 mei 2022

Eten was erg goed en smaakte weer heerlijk. De bezorger had geen wisselgeld mee ivm contante betaling, maar verder keurig op tijd.

Elma
4 mei 2022

Heerlijk gegeten. De spare ribs waren weer fantastisch. De bezorging was mooi op tijd en het eten was nog lekker warm. Top!

Rick
4 mei 2022
Martijn
1 mei 2022

Helaas vond ik de spareribs niet lekker. Er zat heel veel vet aan en het beetje vlees wat er aan zat was droog. De patat was ook echt niet lekker. Ik heb wel vaker bij jullie besteld en vind het altijd goed te eten maar ik heb een klein stukje sparerib gehad en de rest is in de prullenbak beland. Mvg, Martijn

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patrick
1 mei 2022

De spareribs waren slecht van smaak, normaal gesproken is het goed en portie was er klein

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jansen
30 april 2022

Geheel prima verzorgd

Paul
30 april 2022

Heerlijke ribs…

Janet
30 april 2022

Lekker eten en werd snel bezorgd.

Geert
30 april 2022

De bestelling werd snel gebracht dat was geweldig. Het eten was deze keer minder goed, de gyros was niet zo goed er zaten zwarte stukken aangebrand vlees in, zowel in de gyros schotel als de gyrosbroodjes. Bij de schotel miste ik het pita broodje of deze is er vanaf gehaald. De patat mocht iets langer in het vet.

Sylvia
30 april 2022

Spareribs pittig en zoet besteld. Zoet was zoet, pittig was een vleugje pittig..een klein vleugje. Viel een beetje tegen. Gelukkig hadden we zelf pepers om het pittig te maken. Verder top!

Meijerman
30 april 2022

Weer heerlijke giro’s, maar wel jammer dat de portie’s steeds kleiner worden…

Peter Begeman
27 april 2022

Wederom heerlijk! Een echte aanrader!

Daniëlle
26 april 2022

Heerlijk gegeten, Bedankt!

Rick
25 april 2022
Zilla
24 april 2022

Vlotte bezorging, alles nog lekker warm en mals, gewoon goed, dankjewel Aram, we hebben er weer van genoten.

Dave
23 april 2022

Lekker en nog eerder dan de bezorgingstijd!!

Esther
23 april 2022

Verbeterpunt is checken of je 2 adressen hebt en er niet 1 canceled omdat je alleen afgaat op de straatnaam maar het huisnummer vergeet. Wel netjes opgelost met een lekker toetje.

Ans Arts
20 april 2022

We hebben weer heelijk gegeten en ja de spareribs waren zo mals. Het is echt voor herhaling vatbaar. Ook de bezorging was prima en heel goed op tijd.

rira
20 april 2022
Nynke
19 april 2022

Snelle bezorging. Gyros was lekker. Een punt cheesecake was soppig en heel duur voor wat je krijgt dus dat is niet voor herhaling vatbaar.

Esther
19 april 2022

Bezorger erg vriendelijk en eten erg lekker. Bezorging wel 35 minuten te laat!

Ilse
19 april 2022

Perfect!

Mirjam
18 april 2022
Anoniem
16 april 2022

Heerlijk! Mooi op tijd , lekker warm.

Een buurman 😉
15 april 2022

De bekende kwaliteit en keurige bezorging ruim binnen de opgegeven tijd👍

Annemarie Brouwer
12 april 2022

Alles weer heerlijk en prima in orde!!

Booij
12 april 2022

Heerlijk eten, veel extra's en prima van temperatuur. Bezorging was op tijd en de verzorgster heel vriendelijk

Wilma
10 april 2022
Herald
9 april 2022

Heerlijke verse spareribs, goed gemarineerd en mooie porties

AvdP
8 april 2022

Heerlijk eten en keurig op tijd bezorgd.

tineke mulder
8 april 2022

Was dit keer erg vettig en weinig, ook zat er geen brood bij, wat erg jammer was Smaak was perfect

Hendrik
7 april 2022

Lekker eten alleen de kapsalons zijn niet groot.

Rick
5 april 2022
elias koops
2 april 2022

Eten was lekker, alleen bakje rijst zat er niet bij. is de 2de x gebeurd. bij de volgende bestelling even opletten.

Peter
30 maart 2022
Franz-Peter Menge
30 maart 2022

Dit keer twee opmerkingen. Helaas was de bezorger te vroeg ongeveer een half uur. Mijn vrouw was er nog niet. Jammer en de salade leek al erg oud. Dus deze keer niet helemaal tevreden.

Kaput-Oosten Grietje
29 maart 2022

Lekkere spareribs ruime portie voor 2 personen. Patat hoeft er van mij niet bij ! Al met al prima ook vlotte bezorging!

Meije
28 maart 2022

De lekkerste gyros! Jammer dat de bakjes (lekkere) rijst steeds kleiner worden..

Paul
28 maart 2022

Snel geleverd en meer dan voldoende vlees. Verse salade.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jantje
27 maart 2022

Prima verlopen, in alle opzichten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
27 maart 2022

Eten lekker, alleen jammer dat de bestelling niet goed gelezen is. Er toch dingen bij zaten waarvan ik gemeld had deze niet er bij te doen. Ik had daar geen zin in (salade en rijst) of mag ik niet hebben (brood) dat is dus nu weggegooid das gewoon zonde.

Esther
26 maart 2022
Jonkers
26 maart 2022

Lekker gegeten, gyros was super mals maar spareribs wat minder.

Marjoke
26 maart 2022

Heerlijk wad het.. en toch weer teveel besteld. Dus vanavond nog nagenieten

Agnes Buijs
25 maart 2022

Het eten kwam een half uur later dan op de bon stond en was afgesproken daardoor was het erg afgekoeld. De smaak was goed.

Anoniem
24 maart 2022

Bezorging was snel! Eten zoals altijd heerlijk (en veel!)

Weijenberg
19 maart 2022

Spareribs vallen heerlijk van het bot.

B. Groeneveld-Borrego
19 maart 2022

Tijdje geleden voor het eerst besteld bij de Kleine Griek. Verrassend goed. Snelle levering en prima kwaliteit vlees (giros)

Tim
19 maart 2022

De kapsalon spareribs is heerlijk bij jullie, helemaal compleet met meerdere sausen in aparte bakjes, salade en broodje. Ook de bezorging was erg snel! Top 👍🏻

Daniël
18 maart 2022

Eten was er op tijd. Vriendelijke bezorger. Overheerlijke malse spareribs die goed gemarineerd waren. Frietjes waren heerlijk gekruid en goed krokant. Niets op aan te merken!

Joost
13 maart 2022
Caro
13 maart 2022

Het was niet warm en er zat heel weinig saus op. Vlees was wel goed.

A
10 maart 2022

Super lekker eten, goede porties.

Henri
7 maart 2022

Het eten was lauw, en helemaal niet warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Diana Zuiderveld
5 maart 2022

Was weer heerlijk

J.G
5 maart 2022

Het eten was weer verrukkelijk!

Erik
4 maart 2022

De beste spareribs van Assen!

J.J. Bremer
3 maart 2022

Eten was weer subliem, had spareribs en zijn heerlijk en ruim voldoende. Was druk waarschijnlijk want bezorging duurde wel erg lang. Maar wachten waard.

Esther
28 februari 2022
Holthinrichs
28 februari 2022

We hadden een kleine bestelling gedaan maar dat eten was erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ron Kuiper
27 februari 2022

helaas wederom was het eten koud, dit is de 2e keer waardoor ik dus niet meer bij de kleine griek ga bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kaput-Oosten Grietje
27 februari 2022

Heerlijke Spareribexpress.Mobile!

Tanja
26 februari 2022

Het was weer heerlijk,

Stef
26 februari 2022

Super lekker alleen behoorlijk prijzig m.b.t hoeveelheid. Zoals de hoeveelheid rijst, is belachelijk weinig(klein sausbakje vol) , geef dat er dan niet bij als je dat blijkbaar niet kunt missen 🥴

B. Groeneveld-Borrego
26 februari 2022

Op tijd geleverd. Vriendelijke bezorging. Maaltijd was prima op temperatuur en uitgebreid. Was onze 1e keer en geheel was verassend goed en smaakvol. Voor herhaling vatbaar.

El
25 februari 2022

Eten was prima van smaak maar bijna koud, jammer

Michelle
25 februari 2022
Rick
24 februari 2022

Was weer super! snelle bezorging en heerlijk eten. toppers!

Lianne R
24 februari 2022

Nog nooit zo lekker Grieks gegeten in Nederland! Echt een aanrader 😃

Jansen
23 februari 2022

Verpakking kan lekken

Martijn
23 februari 2022

Het was voldoende. De smaak was goed. Ik vind de prijs te hoog voor het gerecht

Miranda
20 februari 2022

Weer heerlijk eten bezorgd gekregen op werk, en op afgesproken tijd bezorgd, heel fijn!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Xxx
20 februari 2022
CF
19 februari 2022

Heerlijk gegeten. Was meer de voldoende. Op tijd bezorgd. Klantvriendelijk.

Smit
19 februari 2022

Aanrader

Marjo
13 februari 2022

Helaas viel het eten deze keer erg tegen, slap en niet lekker.

Femke
12 februari 2022
Rianne
8 februari 2022

Mijn complimenten! Wat een heerlijk mals en smakelijk vlees! Mooi verpakt , zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Zeer goede kwaliteit. Bedankt!

Rita
8 februari 2022
Marije
5 februari 2022

Heel lekker, had ietsje warmer gemogen, maar was niet koud hoor.

G Heuvelman.
5 februari 2022

Overheerlijk zoals altijd!

Laurens
4 februari 2022
Marcel S
4 februari 2022

Het eten was weer lekker en werd op afgesproken tijd bezorgt, tot de volgende keer weer

Truus
3 februari 2022

Het werd heel snel bezorgd maar het was niet echt heet.

Eric
3 februari 2022

Het eten is altijd lekker en ik bestel hier vaak. Gisteren even een tegenvaller. Er zat geen dekseltje op de rijst. Die zat overal maar niet meer in het bakje. Beetje jammer maar verder dikke prima.

Harriette
2 februari 2022

Maaltijd zelf was lauw, was erg jammer want het is normaal erg goed

Rose
30 januari 2022
Anoniem
30 januari 2022

Was weer heerlijk en mooi op tijd bezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Arno Bergsma & Karin Vierkant
29 januari 2022

Vaker bij jullie gegeten en dat was zo super lekker. Nu voor de eerste keer besteld via de app......man o man....wat lekker!!! En bezorgd op de aangeven tijd!! Al met al en dikke aanrader!! Tot snel!

Marina
29 januari 2022

Regelmatig bestel ik maaltijden bij Klein Griek. Altijd lekker en snel.

Meijerman
24 januari 2022

Weer heerlijk gegeten. De gyros is top! en favoriet bij ons.. en de bezorging weer mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

pascal
23 januari 2022

Netjes verpakt, goede portires, snel bezorgd en heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke van Raalte
22 januari 2022

Complimenten, prima maaltijd. Smaakte goed. Bedankt!

Rico de Bruin
22 januari 2022

Eten was lekker maar helaas koud/lauw en patat koud Bezorging mooi binnen de tijd. Volgende keer maar binnen zitten als het weer mogelijk is.

Jansen
18 januari 2022

Goed verzorgd.

Jelle
17 januari 2022
Marko
17 januari 2022

Altijd lekker en goed! Precies op tijd👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa Hielkema
16 januari 2022

👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.E. Fokkens-Afman
16 januari 2022

Was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
16 januari 2022

Het was weer bijzonder lekker en veel. Dikke pluim

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
16 januari 2022

Maaltijd was goed verzorgd alleen zat erin 1 van de kapsalon sparerib wat kleine botjes in. De bezorging was ruim voor de aangegeven tijd bezorgt

André
16 januari 2022

Heerlijk gegeten, afgehaald en stond op tijd klaar.

Rinske
15 januari 2022

Vanavond voor het eerst eten besteld en het was heerlijk en super snel klaar

Leo Senechal
14 januari 2022

De maaltijd werd netjes en op tijd bezorgd. Het was weer verukkelijk. Zeker weer voor herhaling vatbaar. 🙂

W. Dijkstra
11 januari 2022

Het eten was lekker alleen het toetje mocht wat groter omdat het heel lekker was.

M.
11 januari 2022

Het was lekker, behalve het brood-met-kruidenboter: brood was taai. De porties (combischotels) zijn bovendien echt veel te groot, we hadden er met zes mensen van kunnen eten i.p.v. met drie. Zonde. Ik zou kleinere porties maken en dan de prijs ook wat naar beneden.

Berend Jan Veentjer
10 januari 2022

we hebben smakelijk gegeten. de portie was ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TM
10 januari 2022

Eten was heerlijk, maar bij de vorige keer waren de pita's toch iets lekkerder omdat ze warmer/verser waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
9 januari 2022

Bezorging ruim voor aangegeven tijd en kwaliteit van het bestelde was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita Meijer
9 januari 2022

Het eten was precies op tijd, warm en smaakte prima

Wesley
8 januari 2022

Bestel app gedownload, deze blijft op zwart scherm hierdoor online de bestelling afgerond. Levering was redelijk snel. Vriendelijke bezorger. Patat was koud zo ook de spareribs, mixt grill lauw. Hebben gebeld en de patat werd opnieuw bezorgd. Helaas is dit al de tweede keer. Kwaliteit eten voldoende.

Ron Kuiper
7 januari 2022

eten goed alleen jammer dat het niet erg warm was dat geeft minder punten dan ze anders zouden krijgen

S.E. Fokkens-Afman
5 januari 2022

Wederom heerlijk!!! Zeker die kipgyros!!! Wat het nog beter maakt?? Een optie om kaas toe te voegen aan de kipgyros schotel!

Tineke
5 januari 2022

Heerlijk gegeten. Bezorging was klein half uur later als gemelde tijd, we werden hierover niet geinformeerd

Rita
5 januari 2022
Rob
5 januari 2022

Helaas moesten we het doen met een afhaalmaaltijd, vanwege de coronabeperkingen. Maar alles was prima verpakt zodat we een prima warme maaltijd konden eten. Lekker gekruid en ruim voldoende.

Christien
4 januari 2022

Zo snel mogelijk duurde nog wel een uur Kon aan onze bestelling liggen maar heel zout, veel nadorst

Gerry
2 januari 2021

Zoals altijd voortreffelijk bereid!!

Suzan Meijer
2 januari 2021

Normaal erg tevreden, maar vandaag was de bestelling koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolijn
2 januari 2021

Goede hoeveelheid eten en smaakt altijd goed.

Rick
1 januari 2021

Super zoals altijd! Gelukkig nieuwjaar!

Marije Tent
1 januari 2021

Heerlijk, veel, en echt 1 van onze favoriete restaurants in Assen. Wij zijn dol op Grieks eten en Aramos/dekleinegriek stelt ons nooit teleur! Ps: de bezorging is altijd goed en vriendelijk.

Marjan de Visser
1 januari 2021

Lekker gegeten, was mooi op tijd. Dank jullie wel.

Harold de Jong
30 december 2021

Eten was geweldig. Verbeterpunt is de temperatuur van het eten. Misschien een betere warmhoudbak in de auto. Dus geen negatieve kritiek alleen een punt ter verbetering. Immers hoef je niet ziek te zijn om betere worden

Lukas
28 december 2021

Kwaliteit is goed, maar de door hun verwachte levertijd voor het bezorgen wordt met een half uur overschreden . Hierdoor voelt de verpakking nog warm ,maar is het eten lauw.

René
28 december 2021

We kregen een mail dat onze bestelling met een verwachte bezorging om 19.05. Om 1 19.35 gebeld of de maaltijd al onderweg was. Er werd aangeven dat het onderweg was besteling kwam 30 minuten later bij ond aan. Uiteindelijk bijna 2 uur nadat we besteld hadden.

Wouter
28 december 2021

Na zelf bellen waar de bestelling bleef, waren ze de bestelling vergeten. Zou extra worden geleverd, vervolgens extra saus/rijst en baklava.. bij de kapsalon… Niet tevreden

A. Meilof
28 december 2021

Top

Harold
27 december 2021

Alles even lekker, mooi op tijd bezorgd ook. Toppie.

Kaput-Oosten Grietje
27 december 2021

Was lekker en veel konden het niet op en snel bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pentury
26 december 2021

Het is wel weinig wat ik voor 23 euro krijg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
26 december 2021

We hebben weer heerlijk gegeten! En vooral de kerstgroet op de papieren zak vonden we erg leuk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manu
26 december 2021

Heerlijk spareribs! Een aanrader! Snel bezorgd 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hazeveld
26 december 2021

Na diverse recenties te hebben gehoord en gelezen hebben we het zelf geprobeerd. Absoluut geen spijt van. Porties waren groot genoeg, alles was smakelijk bereid. We waren weer even terug in Griekenland.

E
25 december 2021

Zoals altijd goed en op tijd bezorgt Super

Zijlstra
25 december 2021

Heerlijk gegeten, mooi op tijd bezorgd en lekker warm!!

Esther
25 december 2021

Super lekker gegeten! Eten was goed warm snel bezorging.

Helly
23 december 2021
Portena
20 december 2021

Het eten was lekker maar koud we hebben het moeten opwarmen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mir
20 december 2021
Rose
20 december 2021

Duurde heel lang en eten was nagenoeg koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F
20 december 2021

Het eten was erg lekker maar helaas lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
20 december 2021
Blaauw
19 december 2021

Het was weer heerlijk veel! Alleen jammer dat we niet aan huis konden pinnen, maar is wel goed opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
18 december 2021

Jammer, we hadden 2 tzatziki besteld maar kregen er eentje, en een knoflooksaus. Het bestelde extra pitabroodje ging ook niet goed, we kregen maar een halve :( Het eten was verder goed, en vlot bezorgd.

Pieter Hummel
18 december 2021

Een kwartier voor het opgegeven tijdstip bezorgd, maar het was heerlijk!

Mark
18 december 2021

Als je is een keer een andere kapsalon wil dan doner of shoarma dan is gyros een goed alternatief. Tevens heeft de Griek de beste spareribs van Assen en omgeving!

Denisa Grootbleumink
18 december 2021

Het was heerlijk! En het zag er ook mooi uit!

Heleen Zwik
15 december 2021

Waren zeer tevreden!

Flokstra
15 december 2021

Altijd heerlijke malse goed gemarineerde spareribs! Bezorging is top en het eten ook! Wij zijn al tijdje vaste klant bij jullie

Sandra
14 december 2021

Bezorging zoals gevraagd, een beleefde jongeman. Helaas mijn gyros en frietjes net aan warm. Erg jammer dit ben ik niet van jullie gewend.

Jacqueline Stegehuis
13 december 2021

Na een uur wachten op de bezorging en dan denk je lekker warm te gaan eten, niet dus het eten was lauw. Erg jammer

Paul
12 december 2021

Lekker hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mascha
12 december 2021
Buutkamp
11 december 2021

Op zich was het redelijk , jammer dat de pasteitjes ontbraken, evenals de rijst. Prijs/Kwaliteit verhouding is voor verbetering vatbaar, het geleverde is wel erg standaard.

Gert Hartog
10 december 2021

Super aardige bezorgers aan de deur, Eten was top echt een aanrader!

Andrea
10 december 2021

Vriendelijk en op tijd geleverd en super lekker!

Jonkers
10 december 2021

Bezorging duurde een uur maar het was waarschijnlijk druk, eten altijd lekker en altijd veel 👍🏻

Susanne
10 december 2021

Het eten was goed van smaak maar al best koud. We kregen ons eten anderhalf uur na het bestellen, en dit op een doordeweekse dag, zijn we niet van jullie gewent. Hopelijk volgende keer beter.

A. Haan
8 december 2021

Wij hadden een menu voor 2 pers. Deluxe besteld. Het was heerlijk het vlees was zacht en heel goed van smaak. De friet was heerlijk gekruid. Het eten is op de afgesproken tijd bezorgd. Alleen maar complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jvds
7 december 2021
Aaldert Oldenbeuving
6 december 2021

Net als de vorige keer zag het eten er goed uit. En de smaak van de spareribs en kippenwings was erg goed. Smullen. Alles afzonderlijk verpakt. Wij komen zeker terug.

A. Oosterloo
6 december 2021

De spareribs zoet zijn erg lekker

brenda
5 december 2021

Snelle bezorging en het eten lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
5 december 2021

Eten was qualitatief heerlijk, vond alleen de porties niet enorm en de desserts wat ad krappe kant. Menu was voor 3 maar 2 mini yoghurt en 2 baklava. Al met al vind ik 82,50 voor 3 personen wel wat ad hoge kant. Verder dikke prima

Femke
5 december 2021
Judith
4 december 2021

Het eten was heerlijk. De patatjes waren warm en knapperig!

Peter
4 december 2021

Heerlijk gegeten!

Iris
4 december 2021
Mensing
4 december 2021

Verder was het lekker ,,wij hadden het lockdown menu 6 personen Alleen jammer dat we het brood misten bij de soep

Arthur
3 december 2021

om 16:24 online vanuit de KleineGriepApp besteld met gewenst tijdvak 18:00-18:15 en er werd 18:10 bevestigd. Om 18:25 gebeld en een jongedame verzekerde mij ervan dat ze bijna op ons adres waren, konden er ieder moment zijn. Uiteindelijk werd er om 18:45 gebeld op welk nr de bezorger moest zijn. Deze praktijken kunnen een zaak breken en zijn zo makkelijk te voorkomen. De bestelling, een Lockdown menu van € 55,00 excl bezorg- en pinkosten was nog redelijk warm en riant voorzien van tal van lekkers. Aanrader! Echter...mede gelet op andere reviews kan ik aanraden om het af te halen en niet te laten bezorgen.

Jantje
30 november 2021

Duidelijk wat bezorgtijd zou worden. Prima maaltijd en ruim voldoende.

Nico
29 november 2021

Het eten was heerlijk en de bezorging was zoals aangegeven op tijd 1u en 10min…. Aanrader….. voor de kerst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
27 november 2021

Helaas was ons eten vanavond niet warm. Dan smaakt de rijst en gyros toch wat minder lekker

Anita Maas
27 november 2021

Bij de bevestiging van de bestelling om 17:45 kreeg ik 18:50 als bezorgtijdstip, maar om 19:25 was er nog niks. Een mailtje of berichtje tussendoor dat het een half uur later zou komen, had een hoop ergernis gescheeld. Ik snap dat het druk is op een regenachtige vrijdagavond, maar bij 45 minuten vertraging niks laten horen is niet echt netjes.

Helena
27 november 2021

Het eten heeft goed gesmaakt

De Vos
27 november 2021

De bestelling kwam veel later dan was toegezegd

Willem
26 november 2021

Prima eten, keurig op tijd maar wel brood vergeten.

Annemarie
26 november 2021

Eten was niet warm gyros waren hompen vlees met rode uien niet smakelijk. Ook de kalamares niet lekker Geen aanrader bestellen hier niet weer

Fam. Brouwer
26 november 2021

Weer ouderwets heerlijk!!!

Aaldert Oldenbeuving
24 november 2021

Het eten werd op de afgesproken tijd bezorgd. Al het eten zag er goed uit. De smaak was erg goed. Vooral de spare ribs smaakten erg lekker. Goeie sausjes er bij. De groente apart verpakt, waardoor het goed vers blijft. Zeker aan te raden.

Angelique Perton
24 november 2021

Een half jaar geleden bestelde ik een kapsalon en toen was ik verrast door de knapperigheid van de friet, het heerlijke vlees en de hoeveelheid sla die er in zat. Wat ik gisterenavond kreeg, was echter heel anders. Ik heb er niet meer zo van genoten. De frietjes waren zompig, het vlees was niet bijzonder en de sla moest je echt zoeken. Als dit mijn eerste bestelling zou zijn, zou ik niet zo snel meer bestellen bij De Kleine Griek. De bezorging was echter wel supervriendelijk!

Brenda Derks
23 november 2021
Peter
21 november 2021

Temperatuur van het eten was slecht. Dat moet toch eenvoudig beter kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther Daleman
21 november 2021

Top!! Weer genoten van jullie heerlijke gyros met souvlaki

Martijn
20 november 2021
Esther Daleman
17 november 2021

Lekkerste eten in Assen! 🎉

MCH
17 november 2021

Was weer heerlijk, we moesten iets langer wachten, wij vonden het geen probleem, maar kregen direct wat drinken aangeboden, zo lief en het eten was weer echt top.

Hans van Nistelrooij
16 november 2021

Tot nu toe geen verbeterpunten!

Marina
16 november 2021
Rick
16 november 2021

Lekker eten, super snel bezorgd. aanrader!

René.
14 november 2021

Prima kwaliteit, meer dan genoeg. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
12 november 2021

Heb maar 1 woord nodig en dat is GEWELDIG!

Fam. Brouwer
12 november 2021

De salade blijft een aandachtspunt! En in tegenstelling tot wat we gewend zijn, was het eten niet erg warm, patat was daardoor niet zo lekker, rijst mwahh. Jammer, zijn we niet gewend van jullie.

Marie-Cecile
12 november 2021

Super aardige medewerkers, heerlijk en Uitgebreid eten, wij hadden de kapsalon spareribs, daarbij kregen we twee sauzen, salade en een broodje. Heerlijk!! Wij kwamen al wel eens eten in het restaurant, maar de afhaal, we komen er vanuit smilde voor heen rijden.

Monique
12 november 2021

Wij vonden het tegen vallen. Het vlees was niet zo lekker en erg zout. De friet was heel erg hard en vet

Andre Dik
11 november 2021

Bezorgd op de afgesproken tijd en natuurlijk weer lekker!

Koops
8 november 2021
G VD BRINK
8 november 2021

was koud de bezorger kon het adres niet vinden. Dit is niet de eerste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim Kemper
7 november 2021

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heleen Elzenaar
7 november 2021
BD
6 november 2021

Eten smaakt goed en was op tijd. Helaas werd de bestelling niet volledig bezorgd.

Janneke
5 november 2021

Wederom samen met collega's een bestelling geplaatst en allemaal heerlijk gegeten. Vooral de kapsalon sparerib is een aanrader! Bedankt!

Havinga
4 november 2021

De bezorger moet vooraf door het bedrijf beter geïnformeerd worden mbt het adres hoe op het adres te komen. Google map is niet afdoende

Karla dontje
2 november 2021

Heerlijk eten. Het vlees kon je van de botten zuigen echt heerlijk.

F
2 november 2021

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging

I van der Velds
31 oktober 2021

Vlotte bezorging,eten was lekker warm.Goeie portie,goed van kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trijnie
29 oktober 2021

Drie vleesschotels besteld (menu) en daarbij maar 2 friet en 2 salades gekregen. Ook de hoeveelheid vlees was minder. Jammer! De kwaliteit is prima!

Brenda Derks
29 oktober 2021

Snelle levering en heerlijk warm. Eten was heerlijk. Ontzettend genoten.

Marjolein
24 oktober 2021

Eten was niet erg warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rika
24 oktober 2021

Super lekker eten en een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus
23 oktober 2021

Allemaal prima

Mascha
23 oktober 2021
Marcel Stinissen
22 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten , snelle levering , zeer vriendelijke bezorger , bestellen zeker weer hier

E
22 oktober 2021

Heerlijk gegeten. Dikke prima

Rieks Kooistra
20 oktober 2021

Heerlijk eten, top.

Suranga Knop
20 oktober 2021

Prima eten, lekker snel bezorgd!!