Beoordelingen van De Kleine Griek Assen

Recente recensies

5.0
Meijerman
vandaag

Weer heerlijk gegeten. De gyros is top! en favoriet bij ons.. en de bezorging weer mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

pascal
gisteren

Netjes verpakt, goede portires, snel bezorgd en heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hanneke van Raalte
22 januari 2022

Complimenten, prima maaltijd. Smaakte goed. Bedankt!

Rico de Bruin
22 januari 2022

Eten was lekker maar helaas koud/lauw en patat koud Bezorging mooi binnen de tijd. Volgende keer maar binnen zitten als het weer mogelijk is.

Jansen
18 januari 2022

Goed verzorgd.

Jelle
17 januari 2022
Marko
17 januari 2022

Altijd lekker en goed! Precies op tijd👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tessa Hielkema
16 januari 2022

👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.E. Fokkens-Afman
16 januari 2022

Was weer heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sandra
16 januari 2022

Het was weer bijzonder lekker en veel. Dikke pluim

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Niels
16 januari 2022

Maaltijd was goed verzorgd alleen zat erin 1 van de kapsalon sparerib wat kleine botjes in. De bezorging was ruim voor de aangegeven tijd bezorgt

André
16 januari 2022

Heerlijk gegeten, afgehaald en stond op tijd klaar.

Rinske
15 januari 2022

Vanavond voor het eerst eten besteld en het was heerlijk en super snel klaar

Leo Senechal
14 januari 2022

De maaltijd werd netjes en op tijd bezorgd. Het was weer verukkelijk. Zeker weer voor herhaling vatbaar. 🙂

W. Dijkstra
11 januari 2022

Het eten was lekker alleen het toetje mocht wat groter omdat het heel lekker was.

M.
11 januari 2022

Het was lekker, behalve het brood-met-kruidenboter: brood was taai. De porties (combischotels) zijn bovendien echt veel te groot, we hadden er met zes mensen van kunnen eten i.p.v. met drie. Zonde. Ik zou kleinere porties maken en dan de prijs ook wat naar beneden.

Berend Jan Veentjer
10 januari 2022

we hebben smakelijk gegeten. de portie was ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

TM
10 januari 2022

Eten was heerlijk, maar bij de vorige keer waren de pita's toch iets lekkerder omdat ze warmer/verser waren.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
9 januari 2022

Bezorging ruim voor aangegeven tijd en kwaliteit van het bestelde was top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anita Meijer
9 januari 2022

Het eten was precies op tijd, warm en smaakte prima

Wesley
8 januari 2022

Bestel app gedownload, deze blijft op zwart scherm hierdoor online de bestelling afgerond. Levering was redelijk snel. Vriendelijke bezorger. Patat was koud zo ook de spareribs, mixt grill lauw. Hebben gebeld en de patat werd opnieuw bezorgd. Helaas is dit al de tweede keer. Kwaliteit eten voldoende.

Ron Kuiper
7 januari 2022

eten goed alleen jammer dat het niet erg warm was dat geeft minder punten dan ze anders zouden krijgen

S.E. Fokkens-Afman
5 januari 2022

Wederom heerlijk!!! Zeker die kipgyros!!! Wat het nog beter maakt?? Een optie om kaas toe te voegen aan de kipgyros schotel!

Tineke
5 januari 2022

Heerlijk gegeten. Bezorging was klein half uur later als gemelde tijd, we werden hierover niet geinformeerd

Rita
5 januari 2022
Rob
5 januari 2022

Helaas moesten we het doen met een afhaalmaaltijd, vanwege de coronabeperkingen. Maar alles was prima verpakt zodat we een prima warme maaltijd konden eten. Lekker gekruid en ruim voldoende.

Christien
4 januari 2022

Zo snel mogelijk duurde nog wel een uur Kon aan onze bestelling liggen maar heel zout, veel nadorst

Gerry
2 januari 2021

Zoals altijd voortreffelijk bereid!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Suzan Meijer
2 januari 2021

Normaal erg tevreden, maar vandaag was de bestelling koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marjolijn
2 januari 2021

Goede hoeveelheid eten en smaakt altijd goed.

Rick
1 januari 2021

Super zoals altijd! Gelukkig nieuwjaar!

Marije Tent
1 januari 2021

Heerlijk, veel, en echt 1 van onze favoriete restaurants in Assen. Wij zijn dol op Grieks eten en Aramos/dekleinegriek stelt ons nooit teleur! Ps: de bezorging is altijd goed en vriendelijk.

Marjan de Visser
1 januari 2021

Lekker gegeten, was mooi op tijd. Dank jullie wel.

Harold de Jong
30 december 2021

Eten was geweldig. Verbeterpunt is de temperatuur van het eten. Misschien een betere warmhoudbak in de auto. Dus geen negatieve kritiek alleen een punt ter verbetering. Immers hoef je niet ziek te zijn om betere worden

Natasja Nijboer
29 december 2021

Het duurde 80 minuten voordat onze bestelling er was, we werden gebeld door de bezorger dat hij het niet kon vinden. Uiteindelijk op de weg gaan staan in de regen… Rijdt de bezorger rustig mijn kant op, rijdt hij mij opeens voorbij gaat hij een paar huizen verderop aanbellen. Ik loop naar de auto, rijdt die weg. Uiteindelijk stopte die en kreeg ik mijn bestelling. Patat koud en slap, en het vlees was lauw.

Lukas
28 december 2021

Kwaliteit is goed, maar de door hun verwachte levertijd voor het bezorgen wordt met een half uur overschreden . Hierdoor voelt de verpakking nog warm ,maar is het eten lauw.

René
28 december 2021

We kregen een mail dat onze bestelling met een verwachte bezorging om 19.05. Om 1 19.35 gebeld of de maaltijd al onderweg was. Er werd aangeven dat het onderweg was besteling kwam 30 minuten later bij ond aan. Uiteindelijk bijna 2 uur nadat we besteld hadden.

Wouter
28 december 2021

Na zelf bellen waar de bestelling bleef, waren ze de bestelling vergeten. Zou extra worden geleverd, vervolgens extra saus/rijst en baklava.. bij de kapsalon… Niet tevreden

A. Meilof
28 december 2021

Top

Harold
27 december 2021

Alles even lekker, mooi op tijd bezorgd ook. Toppie.

Kaput-Oosten Grietje
27 december 2021

Was lekker en veel konden het niet op en snel bezorgd !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pentury
26 december 2021

Het is wel weinig wat ik voor 23 euro krijg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther
26 december 2021

We hebben weer heerlijk gegeten! En vooral de kerstgroet op de papieren zak vonden we erg leuk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manu
26 december 2021

Heerlijk spareribs! Een aanrader! Snel bezorgd 👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hazeveld
26 december 2021

Na diverse recenties te hebben gehoord en gelezen hebben we het zelf geprobeerd. Absoluut geen spijt van. Porties waren groot genoeg, alles was smakelijk bereid. We waren weer even terug in Griekenland.

E
25 december 2021

Zoals altijd goed en op tijd bezorgt Super

Zijlstra
25 december 2021

Heerlijk gegeten, mooi op tijd bezorgd en lekker warm!!

Esther
25 december 2021

Super lekker gegeten! Eten was goed warm snel bezorging.

Helly
23 december 2021
Portena
20 december 2021

Het eten was lekker maar koud we hebben het moeten opwarmen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mir
20 december 2021
Rose
20 december 2021

Duurde heel lang en eten was nagenoeg koud.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

F
20 december 2021

Het eten was erg lekker maar helaas lauw.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Remco
20 december 2021
Blaauw
19 december 2021

Het was weer heerlijk veel! Alleen jammer dat we niet aan huis konden pinnen, maar is wel goed opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Linda
18 december 2021

Jammer, we hadden 2 tzatziki besteld maar kregen er eentje, en een knoflooksaus. Het bestelde extra pitabroodje ging ook niet goed, we kregen maar een halve :( Het eten was verder goed, en vlot bezorgd.

Pieter Hummel
18 december 2021

Een kwartier voor het opgegeven tijdstip bezorgd, maar het was heerlijk!

Mark
18 december 2021

Als je is een keer een andere kapsalon wil dan doner of shoarma dan is gyros een goed alternatief. Tevens heeft de Griek de beste spareribs van Assen en omgeving!

Denisa Grootbleumink
18 december 2021

Het was heerlijk! En het zag er ook mooi uit!

Heleen Zwik
15 december 2021

Waren zeer tevreden!

Flokstra
15 december 2021

Altijd heerlijke malse goed gemarineerde spareribs! Bezorging is top en het eten ook! Wij zijn al tijdje vaste klant bij jullie

Sandra
14 december 2021

Bezorging zoals gevraagd, een beleefde jongeman. Helaas mijn gyros en frietjes net aan warm. Erg jammer dit ben ik niet van jullie gewend.

Jacqueline Stegehuis
13 december 2021

Na een uur wachten op de bezorging en dan denk je lekker warm te gaan eten, niet dus het eten was lauw. Erg jammer

Paul
12 december 2021

Lekker hoor

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Mascha
12 december 2021
Buutkamp
11 december 2021

Op zich was het redelijk , jammer dat de pasteitjes ontbraken, evenals de rijst. Prijs/Kwaliteit verhouding is voor verbetering vatbaar, het geleverde is wel erg standaard.

Gert Hartog
10 december 2021

Super aardige bezorgers aan de deur, Eten was top echt een aanrader!

Andrea
10 december 2021

Vriendelijk en op tijd geleverd en super lekker!

Jonkers
10 december 2021

Bezorging duurde een uur maar het was waarschijnlijk druk, eten altijd lekker en altijd veel 👍🏻

Susanne
10 december 2021

Het eten was goed van smaak maar al best koud. We kregen ons eten anderhalf uur na het bestellen, en dit op een doordeweekse dag, zijn we niet van jullie gewent. Hopelijk volgende keer beter.

A. Haan
8 december 2021

Wij hadden een menu voor 2 pers. Deluxe besteld. Het was heerlijk het vlees was zacht en heel goed van smaak. De friet was heerlijk gekruid. Het eten is op de afgesproken tijd bezorgd. Alleen maar complimenten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jvds
7 december 2021
Aaldert Oldenbeuving
6 december 2021

Net als de vorige keer zag het eten er goed uit. En de smaak van de spareribs en kippenwings was erg goed. Smullen. Alles afzonderlijk verpakt. Wij komen zeker terug.

A. Oosterloo
6 december 2021

De spareribs zoet zijn erg lekker

brenda
5 december 2021

Snelle bezorging en het eten lekker warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja
5 december 2021

Eten was qualitatief heerlijk, vond alleen de porties niet enorm en de desserts wat ad krappe kant. Menu was voor 3 maar 2 mini yoghurt en 2 baklava. Al met al vind ik 82,50 voor 3 personen wel wat ad hoge kant. Verder dikke prima

Femke
5 december 2021
Judith
4 december 2021

Het eten was heerlijk. De patatjes waren warm en knapperig!

Peter
4 december 2021

Heerlijk gegeten!

Iris
4 december 2021
Mensing
4 december 2021

Verder was het lekker ,,wij hadden het lockdown menu 6 personen Alleen jammer dat we het brood misten bij de soep

Arthur
3 december 2021

om 16:24 online vanuit de KleineGriepApp besteld met gewenst tijdvak 18:00-18:15 en er werd 18:10 bevestigd. Om 18:25 gebeld en een jongedame verzekerde mij ervan dat ze bijna op ons adres waren, konden er ieder moment zijn. Uiteindelijk werd er om 18:45 gebeld op welk nr de bezorger moest zijn. Deze praktijken kunnen een zaak breken en zijn zo makkelijk te voorkomen. De bestelling, een Lockdown menu van € 55,00 excl bezorg- en pinkosten was nog redelijk warm en riant voorzien van tal van lekkers. Aanrader! Echter...mede gelet op andere reviews kan ik aanraden om het af te halen en niet te laten bezorgen.

Jantje
30 november 2021

Duidelijk wat bezorgtijd zou worden. Prima maaltijd en ruim voldoende.

Nico
29 november 2021

Het eten was heerlijk en de bezorging was zoals aangegeven op tijd 1u en 10min…. Aanrader….. voor de kerst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sonja
27 november 2021

Helaas was ons eten vanavond niet warm. Dan smaakt de rijst en gyros toch wat minder lekker

Anita Maas
27 november 2021

Bij de bevestiging van de bestelling om 17:45 kreeg ik 18:50 als bezorgtijdstip, maar om 19:25 was er nog niks. Een mailtje of berichtje tussendoor dat het een half uur later zou komen, had een hoop ergernis gescheeld. Ik snap dat het druk is op een regenachtige vrijdagavond, maar bij 45 minuten vertraging niks laten horen is niet echt netjes.

Helena
27 november 2021

Het eten heeft goed gesmaakt

De Vos
27 november 2021

De bestelling kwam veel later dan was toegezegd

Willem
26 november 2021

Prima eten, keurig op tijd maar wel brood vergeten.

Annemarie
26 november 2021

Eten was niet warm gyros waren hompen vlees met rode uien niet smakelijk. Ook de kalamares niet lekker Geen aanrader bestellen hier niet weer

Fam. Brouwer
26 november 2021

Weer ouderwets heerlijk!!!

Aaldert Oldenbeuving
24 november 2021

Het eten werd op de afgesproken tijd bezorgd. Al het eten zag er goed uit. De smaak was erg goed. Vooral de spare ribs smaakten erg lekker. Goeie sausjes er bij. De groente apart verpakt, waardoor het goed vers blijft. Zeker aan te raden.

Angelique Perton
24 november 2021

Een half jaar geleden bestelde ik een kapsalon en toen was ik verrast door de knapperigheid van de friet, het heerlijke vlees en de hoeveelheid sla die er in zat. Wat ik gisterenavond kreeg, was echter heel anders. Ik heb er niet meer zo van genoten. De frietjes waren zompig, het vlees was niet bijzonder en de sla moest je echt zoeken. Als dit mijn eerste bestelling zou zijn, zou ik niet zo snel meer bestellen bij De Kleine Griek. De bezorging was echter wel supervriendelijk!

Brenda Derks
23 november 2021
Peter
21 november 2021

Temperatuur van het eten was slecht. Dat moet toch eenvoudig beter kunnen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Esther Daleman
21 november 2021

Top!! Weer genoten van jullie heerlijke gyros met souvlaki

Martijn
20 november 2021
Esther Daleman
17 november 2021

Lekkerste eten in Assen! 🎉

MCH
17 november 2021

Was weer heerlijk, we moesten iets langer wachten, wij vonden het geen probleem, maar kregen direct wat drinken aangeboden, zo lief en het eten was weer echt top.

Hans van Nistelrooij
16 november 2021

Tot nu toe geen verbeterpunten!

Marina
16 november 2021
Rick
16 november 2021

Lekker eten, super snel bezorgd. aanrader!

René.
14 november 2021

Prima kwaliteit, meer dan genoeg. Snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
12 november 2021

Heb maar 1 woord nodig en dat is GEWELDIG!

Fam. Brouwer
12 november 2021

De salade blijft een aandachtspunt! En in tegenstelling tot wat we gewend zijn, was het eten niet erg warm, patat was daardoor niet zo lekker, rijst mwahh. Jammer, zijn we niet gewend van jullie.

Marie-Cecile
12 november 2021

Super aardige medewerkers, heerlijk en Uitgebreid eten, wij hadden de kapsalon spareribs, daarbij kregen we twee sauzen, salade en een broodje. Heerlijk!! Wij kwamen al wel eens eten in het restaurant, maar de afhaal, we komen er vanuit smilde voor heen rijden.

Monique
12 november 2021

Wij vonden het tegen vallen. Het vlees was niet zo lekker en erg zout. De friet was heel erg hard en vet

Andre Dik
11 november 2021

Bezorgd op de afgesproken tijd en natuurlijk weer lekker!

Koops
8 november 2021
G VD BRINK
8 november 2021

was koud de bezorger kon het adres niet vinden. Dit is niet de eerste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Tim Kemper
7 november 2021

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heleen Elzenaar
7 november 2021
BD
6 november 2021

Eten smaakt goed en was op tijd. Helaas werd de bestelling niet volledig bezorgd.

Janneke
5 november 2021

Wederom samen met collega's een bestelling geplaatst en allemaal heerlijk gegeten. Vooral de kapsalon sparerib is een aanrader! Bedankt!

Havinga
4 november 2021

De bezorger moet vooraf door het bedrijf beter geïnformeerd worden mbt het adres hoe op het adres te komen. Google map is niet afdoende

Karla dontje
2 november 2021

Heerlijk eten. Het vlees kon je van de botten zuigen echt heerlijk.

F
2 november 2021

Altijd heerlijk eten en snelle bezorging

I van der Velds
31 oktober 2021

Vlotte bezorging,eten was lekker warm.Goeie portie,goed van kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Trijnie
29 oktober 2021

Drie vleesschotels besteld (menu) en daarbij maar 2 friet en 2 salades gekregen. Ook de hoeveelheid vlees was minder. Jammer! De kwaliteit is prima!

Brenda Derks
29 oktober 2021

Snelle levering en heerlijk warm. Eten was heerlijk. Ontzettend genoten.

Marjolein
24 oktober 2021

Eten was niet erg warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rika
24 oktober 2021

Super lekker eten en een echte aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Truus
23 oktober 2021

Allemaal prima

Mascha
23 oktober 2021
Marcel Stinissen
22 oktober 2021

Weer heerlijk gegeten , snelle levering , zeer vriendelijke bezorger , bestellen zeker weer hier

E
22 oktober 2021

Heerlijk gegeten. Dikke prima

Rieks Kooistra
20 oktober 2021

Heerlijk eten, top.

Suranga Knop
20 oktober 2021

Prima eten, lekker snel bezorgd!!

Sijbring
19 oktober 2021

We vonden het broodje lekker. We zijn fan van Grieks eten. Helaas vinden we de kant en klare kruidenboter een minpunt. Hadden liever vers gehad of tzatziki erbij gehad. Maar goed verder prima

Werink
18 oktober 2021

Wat ons betreft beetje te veel kool en uien onder het vlees, maar verder lekker en goed gegeten. Voor herhaling vatbaar .

Arjan
17 oktober 2021

Héérlijke uitgebreide mixed grill voor 2 personen. Was bijzonder genieten.

John
15 oktober 2021

Twee kapsalons groot besteld. Ruim voldoende en op afgesproken tijd bezoy

Verhagen
15 oktober 2021
Flokstra
13 oktober 2021

Altijd lekker vers en mals!

catharinabooij@gmail.com
12 oktober 2021

Heerlijk eten, ruim voldoende en warm. Bezorging op de gevraagde tijd. zeker voor herhaling vatbaar

Helena
11 oktober 2021

Het eten heeft goed gesmaakt en alleen de sparibs waren niet lekker

Jelle
10 oktober 2021

Schotel voor twee personen gehad, heerlijk mals en goed gekruid vlees, en alles wat erbij zat was vers. In één woord fantastisch.

Brigitte
10 oktober 2021

was weer heerlijk!

JJW
9 oktober 2021

Snel bezorgd en lekker eten

Jantje
9 oktober 2021

Lekker eten. Goed warm. Goede communicatie.

Fam. Brouwer
8 oktober 2021

Weer supersnel bezorgd en heerlijk gegeten(zoete spareribs). Het enige, maar echt het enige is de salade, dat blijft een groentenbakje zonder smaak. Sorry, maar wil eerlijk zijn. Daar moet toch een smakelijke dressing op kunnen? Maar neemt niet weg dat het verder een dikke TIEN blijft!!

Patricia
8 oktober 2021
Olthof
7 oktober 2021

Super lekker... Super snel... En erg lekker!!

---
5 oktober 2021

Vriendelijke bezorger. Eten was prima en zag er verzorgd uit, maar de gyros had helaas wel een aantal harde stukken ertussen zitten (te hard gegrild). Die hebben we er maar uit ''gevist''.

Rita
5 oktober 2021

De spareribs was 'n beetje droog en zoutig. De zoute smaak overtreft 'n beetje de zoetige smaak. Het toetje was lekker, maar er veel te veel honig in het bakje...daarom was 't erg zoet.

Leo
4 oktober 2021
Marcel
30 september 2021

Het eten was erg lekker

Richard
30 september 2021

Ruim een half uur later dan dat er gezegd werd

Henriette
30 september 2021

Eten was lauw. Kwaliteit eten goed en ruim voldoende!

Helena
29 september 2021

Het eten heeft goed gesmaakt

Sandra mayer
27 september 2021

Fijne rustige bezorger, Mooi op de afgesproken tijd. De spareribs weer super lekker, zo ook de zoete kip. Alleen jammer dat het brood en de rijst er toch bij zaten( aangegeven van geen brood en rijst ajb) stond om cirkelt. Het wordt hier niet gegeten dus jammer dat het dan toch er bij geleverd is.

Lars
26 september 2021

Wat lang moeten wachten op het eten, maar het was het wachten waard. Heerlijk gegeten. Ook ruim voldoende.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
26 september 2021

Altojd heerlijk eten en vriendelijke bezorging .

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nikelyn
26 september 2021

Was wederom heerlijk!

Benny
26 september 2021
Kp
25 september 2021

Frietjes waren niet warm meer Gewone gyros was op helaas.. Helaas was de kip gyros niet lekker

-
24 september 2021
s.
23 september 2021

Eten was als lauw. En bezorging halfuur eerder dan de afgeven bezorgtijd.

RIa
21 september 2021
Mark
21 september 2021

Lekkerste sparibs van Assen! Lekker veel, een complete maaltijd

Sonja Tolner
21 september 2021

Ik moet zeggen dat ik de prijs kwaliteit verhouding niet vond kloppen. Ik vond dat ik weinig kreeg in verhouding tot het bedrag dat ik moest betalen.

Leander
20 september 2021

Zeer goed eten en keurig op tijd besteld! Een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

J.T.
19 september 2021

Het was heerlijk…. zoals verwacht… en de bezorging was op tijd zoals afgesproken… super bedankt…. tot de volgende bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H
19 september 2021

Was weer top👍 En ook nog eens ruim binnen afgesproken tijd💪

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Yolanda
19 september 2021

Echt heerlijk, besteld voor 2 personen maar met z'n 4tjes van gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim Boer
19 september 2021
Coenrades
18 september 2021

De bezorging top was ruim op tijd Eten was erg droog en koud Schotel besteld onderanderen voor 2 personen nou het was teveel voor 1 persoon maar zeker te weinig voor 2 personen had meer verwacht voor dat geld

Maurice
18 september 2021
Greet
17 september 2021
Bob Meilof
15 september 2021

Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk

Peter Bosman
13 september 2021

Super lekker en ruim voldoende. Door de drukte waarschijnlijk iets langer wachten maar het eten maakt alles goed 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van Roosmalen
11 september 2021

Het eten was helaas weer koud, ook zat er bij een gerecht extra ui op, het eten werd een half uur eerder bezorgd dan op de mail stond. Dit is soms fijn maar niet gisteren. De smaken van het eten zijn goed.

Rosanne
11 september 2021

Jullie waren echt gewoon optijd.. daar kunnen veel bezorgers een voorbeeld aannemen. We miste alleen de olijven bij ook onze vega menu voor 2. Maar het was echt super lekker...

Paul
8 september 2021

Lekker eten

Max
8 september 2021

Het was weer heerlijk, voldoende en snel bezorgd

A.Wegkamp
6 september 2021

Heerlijk gegeten! Bezorging was keurig op tijd.

Hulshof
5 september 2021

Het eten was heerlijk een aanrader de spareribscombi

Mirjam Drenth
4 september 2021

Het eten was wederom voortreffelijk maar moest bijna 2 uur wachten op mijn eten😭

Cees
4 september 2021

Erg goed!

S.W.
4 september 2021

De spareribs en gyros waren ontzettend lekker, die waren zeker voor herhaling vatbaar. Echt was de bifteki teleurstellend. Van tevoren gedacht dat dit een soort burger met feta zou zijn (zo kennen we het van de Griek) en na Googlen blijkt dit inderdaad bifteki te zijn. Echter kregen we 2 droge lappen gekruid vlees, wat niet eens in de buurt komt van bifteki. Naar onze mening. Balen. En daarnaast vinden we de prijzen ook echt wat aan de hoge kant voor deze etenswaren om thuis laten bezorgen. We hadden een extra bakje tzatziki besteld, maar kregen 2 kleine bakjes (is dit niet de standaard bij een combinatie gerecht?) waar we helaas niet genoeg aan hebben. Hoe dan ook: we komen sowieso terug voor de spareribs en gyros. :-)

Astrid
3 september 2021

Snel, erg lekker, goede porties.

Werink
3 september 2021

Bezorging duurde anderhalf uur, en was niet meer warm. Zijn we hier niet gewend.

Gina
3 september 2021

Heerlijk!

Mirjam Sellis
1 september 2021
Jonkers
31 augustus 2021

Veel en lekker vlees, bezorging snel en netjes. Aanrader!!

Astrid Kuik
31 augustus 2021

Heeeerlijk! Zoals altijd. Jullie zijn mijn favoriet!

Henk
29 augustus 2021

Zie review op google van vandaag. Alles super in orde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sil
29 augustus 2021

Netjes op tijd bezorgd en goed bereid. Malse souvlaki met heerlijke grillsmaak, krokante patat en frisse salade. Inktvisringen goed op smaak, hadden iets krokanter gebakken mogen. Mijn zoon had kapsalon spareribs. Hij vond het vlees lekker mals. De sausjes ook dik in orde. De porties zijn altijd aan de grote kant, zou wat ons betreft wel iets kleiner mogen.

Hagedoorn
29 augustus 2021

Het was weer heerlijk!

Mo
28 augustus 2021
Annemarie
25 augustus 2021

Binnen 15 minuten bezorgd(en ik woon aan randje van Assen). Het heeft ook wel eens meer dan een uur geduurd, dus dikke pluim vandaag!!! En de Spare Ribs waren heerlijk! De rijst was beetje lauw, dat is jullie vergeven. Een tipje... een dressing door de salade doen, wij vinden hem altijd erg kaal/flauw. Maar verder zijn we en blijven we groot fan!!

Robert
22 augustus 2021

Wij hebben een kapsalon kipgyros gehad wij vonden hem lekker, maar wij hebben bij hun beter gehad.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henk e
22 augustus 2021
Rieks kooistra
21 augustus 2021

Heerlijke maaltijd en precies op tijd. Mijn complimenten !

Rob
21 augustus 2021

Direct na de bezorging geconstateerd dat de bestelling niet compleet was. Op basis daarvan direct contact opgenomen en daaruit bleek dat er wat vergeten was. De ontbrekende spullen zouden direct nabezorgd worden echter hebben we niets ontvangen tot op heden. In mijn ogen een kwalijke zaak waardoor het vertrouwen in De Kleine Griek flink gedaald is. De overige gerechten waren verder uitstekend van smaak en temperatuur.

HT
21 augustus 2021

.

Jos
21 augustus 2021

Super snel gezorgd. Erg lekker gegeten! Prima portie met veel extra's.

Van Eck
20 augustus 2021

Heerlijk eten. Rijst mag bij het menu Suflaki wel ietsjes meer. Verder heerlijk! Altijd genieten.

Fam. Boelkens
20 augustus 2021

Gewoon top!

Marieke
20 augustus 2021

Mijn complimenten, altijd goed eten! Mals, goed gekruid en smakelijk eten. Wij hebben ook al gereserveerd voor volgende week dan echt uit eten

Lena Drenth
20 augustus 2021

Maaltijd besteld tussen 19.45 en 20.00 uur. Mail dat verwachtte tijd om 19.55 bezorgd zou worden. Helemaal prima dacht ik. Maaltijd voor 4 personen kwam om19.10 uur. Mijn bezoek zou om 19.45 aanschuiven met de maaltijd. Omdat het veel te vroeg bezorgd was de maaltijd voor een deel in de oven warm gehouden wat niet te goede komt van de kwaliteit. Terwijl ik juist had gehoord dat dit een aanrader zou zijn. bezorger bood excuses aan, maar bijzonder omdat dit online zo verwerkt wordt dat dit toch zo uitpakt. Teleurstelling in de hoop dat dit een andere x beter uitpakt. Lena

Helly
19 augustus 2021

Weer heerlijk mals.

Verhagen
19 augustus 2021
TW
18 augustus 2021

Heerlijk gegeten, zal in de toekomst vaker hier bestellen :)

Jantje
16 augustus 2021

Prima portie. Lekker! En mooi op tijd bezorgd

Kor
15 augustus 2021

Het eten was top!!

Olthof
14 augustus 2021

Het vlees was mals maar te laf..en er zat een bot in... Verder goed van temperatuur en netjes afgeleverd...jammer dat het een half uur te vroeg was...

D
9 augustus 2021

Het eten kwam een half uur te vroeg en was al grotendeels koud. Voor bijna 100 euro aan eten besteld, maar dat was het niet waard. Helaas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rozenveld
8 augustus 2021

Genoeg vlees voor 2 personen in menu de luxe Frietjes vond ik persoonlijk iets te hard Gebakken

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anna
8 augustus 2021

Heerlijk eten en snelle levering. Wij bestellen hier vaker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Koolen
7 augustus 2021

Wederom heerlijk eten, wat zou het geheim zijn van de gyros. Deze is super.

Verhagen
7 augustus 2021

Weer mooi op tijd en lekker eten was weer smullen.

Guido
7 augustus 2021

Al vaak besteld. Was snel bij ons thuis. Helaas was het vlees van de Gyros niet zoals normaal. Heel zacht en veel vet stukken. Voorlopig niet weer..

Natasha
5 augustus 2021

Zoals bezorging en het eten uitstekend

Natasha
4 augustus 2021

Geen commentaar, het was weer genieten, en bezorger was vriendelijk, en snel

Rita
3 augustus 2021

spareribs, zoals het hoort: mals, lekker gekruid, veel vlees, saus was heerlijk. Brood was lekker. Totaal: uitmuntend!

Ruud
3 augustus 2021

Alles was naar wens. We hebben zitten smullen met zijn vieren van de spareribs en giros. Er was genoeg.

BR
2 augustus 2021

Eten was uitstekend!

Remco van oost
19 juli 2021

Lekker altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maria
18 juli 2021

De bestel app werkt niet helaas. Eten was prima en mooi op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cora
18 juli 2021
Verhagen
17 juli 2021

Was heerlijk. En weer snel bezorgd.

Inge WIllems
17 juli 2021

Altijd heerlijk eten en vrolijke aardige mensen die het klaarmaken

J.J. Warners
16 juli 2021

Eten was lekker en zeer snel bezorgd. Vriendelijke bezorger.

Thijs
16 juli 2021

Lekker en veel

D.Vrijs
11 juli 2021
10eke
11 juli 2021

Hele snelle bezorging, lekker eten.

Ruud
11 juli 2021

Vlees was super. Patat was teveel afgekoeld.

Derwan
11 juli 2021

Bestelling precies op tijd, koud en warm gescheiden van elkaar. Warme gedeelte was zelfs nog heet, spareribs super mals en goed gemarineerd.

Suus
10 juli 2021

Heerlijk eten 😊

Anthony
10 juli 2021

De kwaliteit van het eten was goed. Al zat er een stuk vlees tussen die wij niet lekker vonden maar ach het kwaliteit was goed. Wij hadden Griek schotel voor 2 Bezorging niks om op aan te merken. Het was er eerder dan geplant. En de jonge dame was uiterst Vriendelijk. Bedankt.

Bieneke
8 juli 2021

Heerlijk gegeten!

Margarita
7 juli 2021
G Heuvelman
6 juli 2021

Super lekker, zoals altijd 😊

Marjoke
5 juli 2021

Lekker gegeten en top op tijd geleverd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wim J
4 juli 2021

Prima maaltijd erg lekker maar wel een stevige prijs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Freek
4 juli 2021

Het was super lekker, netjes verpakt en keurig bezorgd.

Peter
3 juli 2021

Deze keer was het weer als van ouds zoals je gewend bent van de kleine Griek ! Snel en lekker.

Vrijs
2 juli 2021

Het is wel jammer dat je bij de kapsalon weinig tzatziki hebt. Ook krijg je heel leuk een broodje erbij maar dan zou een extra bakje tzatziki wel handig zijn, om mee te dippen. Eten is wel altijd warm.

Mark hiddingh
2 juli 2021

Was alleen jammer dat bij de rhodos schotel de spareribs boven op lagen de rest van het vlees zat daardoor ook onder de marinade van de spareribs. Dus alles had een beetje spareribs smaak. Maar voor de rest smaakte het super lekker. Gr mark

Sonja
2 juli 2021

We bestellen geregeld bij de Kleine Griek, helaas viel het gisteren een beetje tegen. Er zat erg veel zout op de Gyros. Hopelijk is dit een volgende keer weer beter.

Angelique Perton
2 juli 2021

Wat heerlijk! Je krijgt veel kapsalon, zelfs voor de kleine versie! De frietjes waren nog knapperig!

Hanneke
1 juli 2021

Heerlijk gegeten én extra verwennerij voor het feestvarken, top!

Rita
30 juni 2021

De sambalsaus smaakt heel anders dan een eerdere keer. Volgens mij is 't 'n heel andere saus. Ik vond deze saus niet lekker. De bezorging

Havinga
30 juni 2021

Goed en keurig

Evelien
29 juni 2021

Lekker en ruim voldoende gegeten. Exact op de gevraagde tijd bezorgd.

Nikelyn
28 juni 2021

Heerlijk eten! Alles netjes in bakjes en een afsluitbaar bord. Bezorging super snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Henry de Jongh
27 juni 2021

Lekker snel top kwaliteit

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H. Koerts
27 juni 2021

Kwaliteit was minder dan wij gewent zijn, erg vet en sommige stukjes waren zuur. De autenthieke Gyros smaak was erg ver te zoeken. Het punten systeem is goed bedoeld maar m.i niet erg realistisch om tegemoet te komen aan klanten. Als ik bij een bestelling (min 20,=) 1 punt krijg, dan heb ik bij 5 bestellingen 5 punten, ik krijg dan en een korting van 1 euro, ik heb inmiddels dan wel voor minimaal € 100,= al aan eten besteld. beetje een rare verhouding.

Bojan
26 juni 2021
Ann
26 juni 2021

Heerlijk eten en op tijd bezorgd.

Ingrid
25 juni 2021

Zoals altijd weer erg lekker.

Jorden Zwiers
24 juni 2021

Het eten smaakte weer ontzettend goed, helaas waren de 2 kapsalons normale kapsalons en geen grote zoals besteld. Verder alles in orde.

Rick
23 juni 2021

Smaak was goed maar was helaas niet heel erg warm.

Aukje
22 juni 2021

Heerlijk gegeten met een Mythos!

Mulder
21 juni 2021

Prima eten, goed warm. 15 minuten later bezorgd dan aangegeven, maar voor ons geen punt.

Maria
21 juni 2021

Was weer erg lekker en veel !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kooimans
21 juni 2021
Buter
21 juni 2021
Monique Van de Ven
19 juni 2021

Heerlijk gegeten, meer dan genoeg voor ons viertjes en nog bedankt voor de baklava tijdens het eventjes wachten!

Merijn
19 juni 2021

Supersnel en lekker zoals altijd!

Verhagen
19 juni 2021

Sneller dan verwacht, en het was voor ons een heerlijke "date" lekker gegeten.

Koolen
19 juni 2021

Ditvwas de 2e bestelling bij de kleine griek. Wederom van hoge kwaliteit en super lekker

Lianne
17 juni 2021

Precies zoals afgesproken eten warm en op tijd geleverd! Wederom erg tevreden en lekker gegeten. Op deze manier blijven wij zeker bestellen! Top :)

Wil ter Horst-Menting
17 juni 2021

Teleurstellend. Ik lees pitta 3=2 voor €22,95. Het is 32 graden onze zoon is op bezoek dus...... kan ik alsnog de oven opwarmen!! Dure pita!! Jammer.

Max
17 juni 2021
Mascha
16 juni 2021

Weer heerlijk gegeten!

Martijn.
16 juni 2021

Het was weer super. Wij hebben genoten van het lekkere eten. Dank jullie wel

Harm-Jan
15 juni 2021

Lekker eten en snel geleverd

Laura Booij
15 juni 2021

Voor de eerste keer besteld bij De Kleine Griek, maar dit gaan we zeker vaker doen! De spiesjes waren heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rick
14 juni 2021
Henry Etten
13 juni 2021

1x bellen en direct weg lopen is wel iets te snel even afwachten is beter

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Greetje
13 juni 2021

Het eten was heerlijk! Vlotte bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Monika
12 juni 2021

Alles oke.

Werink
12 juni 2021
Erik Zwiers
12 juni 2021

Precies op tijd, voldoende voor 2 personen en heerlijk gegeten

Sandra
11 juni 2021

Snelle en vriendelijke bezorging. Had het eten nog niet verwacht was er eerder super. Spareribs zo als gewoonlijk weer heerlijk

Hanneke
11 juni 2021

We hebben weer genoten van het diner voor twee. Heerlijk !

Harry
10 juni 2021

Deel vergeten , drinken . Tot twee maal achteraan moeten bellen . Eten was al lang op .

Calvin
8 juni 2021

Normaal hardstikke lekkere gyros maar vandaag was alles droog en smaakte het minder.